Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pericol de viituri în trei județe. Mai multe râuri din Banat, sub atenționare cod galben

Publicat:

Furtunile prognozate dupa canicula vor aduce precipitații abundente, astfel ca specialiștii INHGA au emis o atenționare cod galben de viituri pentru rauri din trei județe, in partea de vest a țarii, valabila marți. Rauri din Banat, sub atenționare Cod galben. Specialiștii INHGA au emis o atenționare cod galben de viituri pentru rauri din trei județe, […] de viituri in trei județe. Mai multe rauri din Banat, sub atenționare cod galben a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta de inundații in Romania! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate

13:25, 07.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundații pe rauri din 12 județe, valabila de la ora 13:00 pana la miezul nopții.

Anunț de ultima ora al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri in mai multe județe. Care sunt zonele vizate

12:25, 25.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete. Care sunt zonele vizate și pana cand ramane in vigoare atenționarea.

Alerta de cod galben de viituri in mai multe județe: raurile vizate (harta)

11:26, 25.04.2024 - Specialistii INGHA anunta, joi, cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete, pana vineri la ora 10.00.”Ca urmare a precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona montana ȋnalta si propagarii, hidrologii I.N.H.G.A.

Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri

13:20, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Cod galben de vant puternic in Banat. UPDATE O noua avertizare meteo

10:15, 23.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca marți dimineața este ceața groasa și vant puternic in mai multe zone din Romania. Meteorologii au emis avertizari cod galben. Specialiștii spun ca local este ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Sunt vizate…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Cod portocaliu de viituri pe rauri din doua judete, pana sambata noaptea. Cod galben pe alte 7 cursuri

12:50, 09.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis vineri, 9 februarie, o atenționare Cod portocaliu de viituri, valabila pana sambata la miezul noptii pe rauri din doua judete.

Atentionare de vreme rea, in Romania. Zeci de judete, sub cod galben de vant puternic

13:45, 07.02.2024 - Deși in anumite zone din țara, precum și in capitala, sunt peste 17 grade, ANM a emis o noua atentionare de vreme rea, in Romania, conform careia zeci de judete se afla sub cod galben de vant puternic. Citește și afla care sunt aceste județe. ANM a emis o noua atentionare de vreme rea Inca […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?