Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Penelope Cruz s-a dezbrăcat pentru PETA

Publicat:

, în vârsta de 37 de ani, se numara printre vedetele care sustin cauzele organizatiei pentru protectia animalelor PETA, scrie .

Actrita a aparut pe un banner de aproximativ 21 metri în campania împotriva hainelor de blana. Sloganul PETA care apare pe afis alaturi de Penelope Cruz este urmatorul: "Trateaza blanurile cu spatele".

"Penelope Cruz se numara printre vedetele care se îmbraca foarte bine si în garderoba ei nu se gasesc haine de blana naturala", a spus de la PETA.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Euro 2024: Ucraina vine la turneul final cu toate vedetele

20:15, 08.06.2024 - Nationala Ucrainei ii va avea in lotul pentru turneul final al Euro 2024 pe toti jucatorii remarcati in sezonul trecut in campionatul Spaniei, precum si pe Mudryk si Zinchenko, potrivit news.ro.

Influencerii, amenintati de ANPC ca raman fara conturi. „Vedetele” de la Cluj prefera sa-și marcheze „subtil” publicitatea

11:31, 20.05.2024 - Protecția Consumatorilor trage un semnal de alarma cu privire la influencerii care nu-și marcheaza publicitatea atunci cand fac reclama la produse și servicii pe rețelele de socializare. In caz contrar, risca  suspendarea conturilor de social media.In același timp, Agenția Naționala de Administrare…

Cum se trateaza cancerul vezicii biliare

15:50, 16.05.2024 - Cancerul vezicii biliare este dificil de depistat,, ceea ce face ca multe cazuri sa fie diagnosticate in stadii avansate. Tratamentul recomandat depinde intotdeauna de stadiul și de extensia bolii. Aflam mai mult despre cancerul de colecist de la dr. Dragoș Romanescu, medic primar chirurgie generala.

Actorii bulgari Maria Bakalova si Boyko Krastanov, se numara printre cei 709 noi membri ai Academiei Europene de Film

11:11, 11.05.2024 - Actorii bulgari Maria Bakalova si Boyko Krastanov, alaturi de alti 15 reprezentanti ai cinematografiei bulgare, se numara printre cei 709 noi membri ai Academiei Europene de Film (EFA), potrivit unui anunt facut pe 9 mai, Ziua Europei, conform Agerpres.

L'Equipe n-a avut mila de vedetele PSG-ului, in frunte cu Mbappe: „Legat de picioare, nu s-a desprins de Kounde și Araujo!”

13:25, 11.04.2024 - Cotidianul francez L'Equipe l-a notat cu 3 pe Kylian Mbappe pentru jocul acestuia in PSG - Barcelona 2-3, turul sferturilor de finala din Champions League. Renumiți pentru exigența lor atunci cand vine vorba despre notarea fotbaliștilor, jurnaliștii cotidianului francez L'Equipe nu au facut rabat astazi,…

Vedetele au descoperit REVERSO, tratamentul care trateaza și intinerește orice tip de piele

13:45, 04.04.2024 - Vedetele au descoperit REVERSO, tratamentul care trateaza și intinerește orice tip de piele Noua tehnologie, adusa in Romania, de Top Line, a fost prezentata in premiera la Silhouette Medical Beauty, și are la baza radiofrecvența fracționala profunda, potrivita oricarui tip de ten. REVERSO este ideal…

Am gasit (și) sloganul comasat PSD-PNL: „FF inainte!!!”

17:35, 22.03.2024 - Dupa ce au masat și comasat alegerile, dupa ce au listat listele, dupa ce au propus propunerile de candidați care sa candideze, dupa ce au... The post Am gasit (și) sloganul comasat PSD-PNL: „FF inainte!!!” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?