Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe sticlă e AS, în bucătărie spunea "PAS"! Andreea Marin ia lecţii de gătit pentru a-şi seduce soţul

Publicat:

este una dintre figurile emblematice ale televiziunii autohtone, însa se pare ca succesul în cariera a facut-o sa cam neglijeze aspectele casnice. Acum, vedeta s-a decis ca e timpul sa devina as si-n bucatarie, asa ca a trecut la cratita.

este o sotie devotata, care încearca sa împace cu succes viata profesionala cu cea de familie, având însa grija sa-si rezerve timp si pentru sine, pentru a se mentine în forma.

De curând, vedeta a postat pe o retea de socializare un mesaj în care le-a spus prietenilor…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sacrificii face Anda Adam pentru a ramane din nou insarcinata. Artista are 44 de ani și a luat o decizie importanta. „Au existat niște speculații”

12:55, 30.04.2024 - Anda Adam și Joseph Eudor Mohaci s-au casatorit civil la finalul anului 2022, iar acum se pregatesc de nunta. Artista și sotul ei vor sa devina cat mai curand parinti, așa ca au luat masuri. Vedeta a apelat la anumite tratamente, avand in vedere varsta inaintata. Chiar daca nu are probleme de sanatate,…

Dana Budeanu, luata peste picior de Adela Popescu. Reactia criticului de moda: „E nasol sa fii comoda. Femeia trebuie sa fie frumoasa”

12:16, 25.03.2024 - Adela Popescu a decis sa plece in Thailanda, pentru a fi alaturi de soțul ei, la filmarile pentru „Insula Iubirii”. Pe rețelele de socializare, vedeta și-a ținut fanii la curent cu ce a facut acolo. In plus, vedeta l-a filmat pe soțul ei in mai multe ipostaze, iar in unele a amintit-o și pe Dana […]…

Star Matinal. Ce lecții importante a invațat Deea Maxer dupa divorț. Nu se vede o feminista convinsa: „Nu mai cred in...”

10:15, 18.03.2024 - Deea Maxer spune ca a avut de invațat o mulțime de lecții dupa divorțul de Dinu Maxer. Vedeta nu se descrie ca o feminista convinsa și crede in continuare ca un barbat și o femeie au rolul de a completa, așa cum face și iubitul cu ea.

O ucraineanca și-a ucis soțul cu un cuțit de bucatarie, intr-un apartament din București. Tot femeia a sunat la 112

13:45, 10.03.2024 - O femeie din Ucraina, in varsta de 68 de ani, a fost retinuta de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa ce si-a injunghiat mortal sotul cu un cutit de bucatarie in urma unui conflict spontan intr-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei, transmite Agerpres.

O femeie a instalat o camera ascunsa in bucatarie și a vazut ce-i punea soțul in bautura

13:40, 27.02.2024 - O femeie din Texas a povestit cum a aflat ca soțul ei a otravit-o in timp ce era insarcinata. Barbatul și-a recunoscut vinovația in fața instanței, insa a primit o pedeapsa redusa in urma unei ințelegeri judiciare.

Delia, vacanta superba in Tenerife. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de Razvan, sotul ei. Fanii s-au panicat

10:41, 13.02.2024 - Delia Matache și Razvan Munteanu au mers din nou in vacanța, la scurt timp dupa ce artista a implinit 42 de ani. De aceasta data, au ales o locație exotica: Tenerife. O imagine publicata de cantareața, printre multe altele, a generat panica in randul utilizatorilor online. Detaliul care te face sa ramai…


Ce parere ai despre aceasta stire?