Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paul McCartney a mărturisit că a trecut printr-o depresie după destrămarea trupei Beatles

Publicat:

Cantarețul britanic a marturisit ca a trecut printr-o depresie dupa destramarea trupei Beatles și ca s-a gandit chiar sa renunțe definitiv la muzica, potrivit unui program difuzat de radio BBC și citat de EFE.

Fostul membru Beatles a povestit ca a început sa bea mult dupa ce trupa din Liverpool a decis sa se desparta în 1970, dupa cum a povestit în cadrul programului 'Mastertapes' difuzat sâmbata.

"A fost foarte greu sa faci ceva dupa Beatles. Ce mai putea urma? Eram deprimat. Și înca sunt. E greu sa te desparți…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clujeanul Alin Oprea rupe tacerea despre destramarea trupei Talisman: „Lui Tavi Colen i se potrivește zicala: HOȚUL STRIGA HOȚII ”

11:45, 21.05.2024 - Clujeanul Alin Oprea și fostul sau coleg, Tavi Colen, nu au ingropat securea razboiului nici acum, dupa mai bine de 18 ani de la destramarea trupei Talisman. Dupa ani de zile in care Tavi Colen i-a adus fel și fel de acuzații, Alin Oprea rupe tacerea și vorbește despre motivele separarii. In urma cu…

Xtra Night Show. Alin Oprea, noi dezvaluiri la 15 ani de la destramarea trupei Talisman. Ce spune despre Tavi Colen: "In momentul in care lucrurile..." / VIDEO

09:16, 21.05.2024 - Alin Oprea a facut noi dezvaluiri de la destramarea trupei Talisman. Artistul a spus lucruri neașteptate despre scandalul dintre el și Tavi Colen, scandal care a mocnit ani de zile și care acum iese la lumina.

Alin Oprea, la 18 ani de la destramarea Talisman, despre Tavi Colen: „M-a injunghiat pe la spate” VIDEO

13:26, 15.05.2024 - In urma cu ani de zile, Alin Oprea și Tavi Colen formau o echipa redutabila, ca soliști ai trupei Talisman. Alin Oprea a dezvaluit, in exclusivitate pentru Click!, adevaratele motive care au dus la destramarea trupei.

In ce relații a ramas Julia Chelaru cu Andreea Banica și Claudia Patrașcanu, dupa destramarea trupei Exotic: „Pe mine nu m-a sunat nimeni”

16:05, 06.05.2024 - Julia Chelaru facea senzație la inceputul anilor 2000 in trupa Exotic, alaturi de Claudia Patrașcanu și Andreea Banica, insa dupa destramarea trupei, fiecare a luat-o pe drumul sau. In ce relații au ramas cele trei artiste.Julia Chelaru a fost casatorita timp de noua ani cu Bogdan Jianu, cei doi divorțand…

Xtra Night Show. Razvan Marina și Ionuț Varodi, noi detalii despre destramarea Gaștii Zurli: „Intervine o frustrare!”. Ce au marturisit bucatarașul Lulu și Truli / VIDEO

22:10, 25.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Razvan Marina și Ionuț Varodi au facut noi detalii despre destramarea Gaștii Zurli. Iata ce au marturisit bucatarașul Lulu și Truli!

In ce relații au ramas foștii membri din Gașca Zurli, la scurt timp dupa destramarea trupei. Vero Caliman, Imagini revelatoare

16:40, 25.03.2024 - Vero Caliman a publicat imagini realizate in timpul unei intalniri cu foștii sai colegi din Gașca Zurli. Foștii animatori se ințeleg in continuare foarte bine și s-au reunit pentru a o sarbatori pe Ștefania Ghița (Vrajimaturica).

Nosfe și-ar fi sarbatorit astazi ziua de naștere. Regretatul artist, plans de prieteni pe rețelele de socializare: „Ne e dor de tine” / VIDEO

14:15, 24.03.2024 - Nosfe și-ar fi sarbatorit astazi ziua de naștere. Cantarețul ar fi implinit astazi varsta de 38 de ani. Regretatul artist este acum plans de prieteni pe rețelele de socializare. Iata ce au postat in memoria lui!

A murit Eric Carmen, fost solist al trupei Raspberries. Artistul faimos pentru piesa „Hungry eyes” avea 74 de ani VIDEO

16:05, 12.03.2024 - Cantarețul, compozitorul, chitaristul și claviaturistul american Eric Carmen a murit la varsta de 74 de ani. Tragica veste a fost anunțata de soția artistului, Amy, pe pagina oficiala a acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?