Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patimile pacienţilor non-COVID. Pacientă plimbată prin patru spitale, deşi urla de durere. „Nu are diagnostic nici acum“

Publicat:

O pacienta din Giurgiu, cu o afectiune acuta, a trecut in 48 ore prin patru spitale, fiind internata, in cele din urma, in al cincilea. Fiica, disperata, a povestit pe Facebook experienta din spitalul in care mama sa a petrecut aproximativ 35 ore in Urgente.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Peste 60 de persoane cu COVID-19 sunt internate in spitale

13:45, 10.04.2024 - Ministerul Sanatatii informeaza, marti, ca 69 de persoane cu COVID-19 sunt internate in unitatile sanitare de profil, iar in ultima saptamana au fost raportate doua decese. La ATI sunt internati cinci pacienti cu SARS-CoV-2. Din totalul pacientilor internati, sase sunt minori, fiind tratati in sectii.…

Fiica lui Vadim Tudor se va bate cu fiul lui Piedone

19:11, 02.04.2024 - Lidia Vadim Tudor va candida la Primaria Sectorului 5 din partea AUR. Fiica lui Vadim va concura astfel cu fiul lui Piedone la Sectorul 5.   Cred ca a venit momentul sa oferiți tinerilor, susținuți de oameni cu experiența in administrație, șansa de se implica și de a face ceva pentru o schimbare reala.…

Echipa PNL Giurgiu se marește cu patru primari

14:40, 22.03.2024 - Echipa PNL Giurgiu se marește cu patru primari cunoscuți din județ, care au devenit, vineri, membri ai partidului. Este vorba de primarii din localitațile Izvoarele, Toporu, Ogrezeni și Stanești, care au ales sa adere la PNL, evenimentul avand loc in prezența președintelui PNL Giurgiu, Dan Motreanu.…

Post de chirurg la spitalul din Mioveni, scos „la vanzare” de primar pentru fiica șefului Poliției Locale. „Este bine 30.000 de euro?”

11:05, 21.03.2024 - Pentru primarul Ion Georgescu din Mioveni, startul campaniei electorale pentru alegerile locale coincide cu debutul procesului pe fond pentru trafic de influența. Edilul social-democrat, care a condus orașul vreme de 4 mandate consecutive, a pierdut pe data de 14 martie ultima șansa de a obține in camera…

Un preot din București declara razboi TikTok-ului in post: Degeaba mananci fasole daca ațați patimile și poftele

10:06, 20.03.2024 - Fara rețele sociale, e sfatul unui cunoscut preot din București pentru cei care țin post. Intr-un clip postat pe Facebook, preotul Vasile Ioana le spune credincioșilor ca degeaba mananca fasole daca se uita pe TikTok la tentații pamantești. 

Ceban, nemulțumit ca sediul fostei Universitați Tiraspol ar urma sa fie dat PA: „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați și spitale”

10:10, 14.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, s-a aratat indignat, dupa ce Procuratura Anticorupție a anunțat ca vrea cladirea fostei Universitați din Tiraspol pentru noul sediu. „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați, spitale”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?