Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PĂTANIE de NEUITAT - O femeie a căzut în LATRINA unui cabinet medical la care venise la consultații

Publicat:

Podeaua unui WC vechi din curtea unui cabinet medical din Ialomița s-a rupt sub o pacienta. Femeia a cazut in WC-ul din curte. Primarul spune ca incidentul nu e nici pe departe atat de grav pe cat a fost semnalat.

Incidentul s-a petrecut in curtea cabinetului medical din comuna Balaciu, județul Ialomița, acolo unde este amenajat un WC vechi, conform Mediafax.

O femeie de 53 de ani care avea nevoie de un consult medical a vrut sa foloseasca toaleta dar nu a mai reușit pentru ca podeaua s-a rupt pe toata suprafața, iar pacienta a cazut 60-70 de centimetri in adancime.

Citește…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie surprinsa furand o pușculița cu 20 de lei dintr-o cofetarie. S-a urcat apoi intr-un Mercedes VIDEO

16:40, 19.04.2024 - Incidentul straniu s-a petrecut in Sibiu. Momentul furtului a fost imortalizat de camerele de luat vederi ale cofetariei in care s-a petrecut isprava. Hoața s-a urcat mai apoi intr-un bolid de zeci de mii de euro.

O femeie a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Barlad. A fost gasita constienta, dar nu a putut spune cum s-a produs incidentul

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Scene șocante in Capitala! O femeie a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:50, 08.04.2024 - Scene de groaza s-au petrecut in aceasta dimineața, in Capitala. O femeie a decedat dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc. Incidentul tragic ar fi avut loc in Complexul Exigent de pe Bulevardul Timișoara.

Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui bloc

10:15, 08.04.2024 - Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui blocPolițiștii bucureșțeni fac cercetari dupa ce o persoana, in varsta de 31 de ani, a cazut de la etajul unui bloc și a murit.

Momentul in care podeaua unui magazin din China se surpa. O femeie a cazut in gaura cu tot cu rafturile din jur

23:30, 31.03.2024 - O femeie din China aflata la cumparaturi a ajuns la spital, dupa ce podeaua magazinului s-a surpat pur și simplu sub picioarele ei. Incidentul s-a petrecut intr-un centru comercial din estul țarii, in timp ce la etajul inferior se faceau lucrari de consolidare.

Femeie salvata, dupa ce a cazut la 10 metri adancime, intr-o fantana

17:31, 17.02.2024 - O femeie care sambata dupa amiaza a cazut la 10 metri adancime, intr-o fantana foarte ingusta, a fost salvata de catre pompieri, ea a fost scoasa constient si transportata la spital, potrivit news.ro. Incidentul a avut loc sambata dupa amiaza, cu putin inaintea orei 16:00, in comuna Ghindaoani din…

Cum explica primarul din satul unde a cazut tavanul școlii incidentul. Edilul susține ca de vina ar fi curentul, dar și porumbeii: ”E o gaurica...” Patru elevi au fost raniți

08:55, 08.02.2024 - In cursul zilei de ieri, patru elevi au ajuns la spital, cu rani usoare, dupa ce tavanul de la Scoala Gimnaziala din localitatea Loamnes, a cazut peste ei. Cum explica primarul incidentul. Edilul susține ca de vina pentru ce s-a intamplat ar fi curentul, dar și porumbeii.

Momente de panica, in Mureș. Bucați dintr-un avion de agrement au cazut langa o gradinița. Incidentul anchetat de procurori

20:06, 06.02.2024 - Incidentul produs marți dupa-amiaza in localitatea Nazna, județul Mureș, unde o piesa din fuzelajul unui avion a cazut langa o gradinița, este anchetat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Targu Mureș.


Ce parere ai despre aceasta stire?