Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Păstăm copacii. Tocăm doar frunzele uscate și producem sacoșe pentru cumpărături!

Publicat:

Reprezentanții Fabricii de Ambalaje EXONIA vor testa in Ukraina in premiera mondiala, primul lot de hartie “Re-leaf Paper” obținuta din frunze uscate. “Pe fondul acutizarii problemelor de mediu generate de utilizarea pe scara larga a plasticului, la EXONIA cautam soluții alternative de fabricare a sacoșelor prietenoase cu natura, pe baza de celuloza. […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

SOS Pepiniera Dobra. Mii de conifere isi asteapta salvarea

09:01, 09.04.2024 - „Dupa o perioada de sapte decenii, timp in care Pepiniera Dobra a produs plante ornamentale pentru toata Romania, suntem nevoiti sa inchidem. Avem acolo circa opt mii de plante dintre care patru mii sunt de o calitate exceptionala si acum le dam cu reducere, sa se vanda cat mai repede anul acesta.…

Acoperișul unui bloc a fost smuls de vant, copacii au cazut pe strada și peste o mașina

08:40, 02.04.2024 - Acoperișul unui bloc a fost smuls de vant și trei copaci au cazut pe strada și peste o mașina. Incidentele s-au produs in județul Hunedoara. In zona este in vigoare o avertizare cod portocaliu de vant puternic.

La ce trucuri apeleaza romanii cand merg la cumparaturi ca sa economiseasca bani: „Nu mai luam ca inainte”

07:06, 11.03.2024 - De frica scumpirilor, romanii scurteaza lista de cumparaturi și vaneaza reducerile. Coșul de cumparaturi conține acum doar cinci produse și acelea atent alese, cu doua mai puțin decat in urma cu trei ani, potrivit unei analize retailzoom. Fața de 2021, platim cu 30% in plus per vizita la magazin.

PLANTA LEAC Frunzele de busuioc sunt adevarate minuni pentru sanatate

14:45, 12.02.2024 - Busuiocul este o planta cunoscuta inca din Antichitate, avand o aroma placuta. Frunzele acestei plante fac adevarate minuni in ceea ce priveste sanatatea. The post PLANTA LEAC Frunzele de busuioc sunt adevarate minuni pentru sanatate first appeared on Informatia Zilei .

Robert Negoița se lauda ca mananca trei zile din cumparaturi facute cu doar 46 de lei: „Am mai puțin de 70 de kilograme”

16:05, 08.02.2024 - Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoița, spune ca de 46 de lei iși cumpara mancare pentru trei zile, pentru ca este „foarte econom” și așa reușește sa iși mențina greutatea sub 70 de kilograme.

Arta pe omat: Un tanar din Hunedoara, creatie spectaculoasa cu frunze uscate pe zapada

03:00, 08.02.2024 - Frunzele uscate si putin omat pot crea adevarate opere de arta. Asta ne demonstreaza un artist din judetul Hunedoara. Articolul Arta pe omat: Un tanar din Hunedoara, creatie spectaculoasa cu frunze uscate pe zapada apare prima data in Money .

Alerta in Prahova pe fondul cresterii numarului de incendii de vegetatie uscata

18:50, 06.02.2024 - Pe fondul cresterii semnificative a numarului incendiilor de vegetație uscata, ISU Prahova reaminteste cetațenilor faptul ca sunt obligati sa respecte normele privind protecția mediului care interzic arderea vegetației uscate. Nerespectarea acestora, prin actiunile de ardere a vegetatiei uscate pe terenurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?