Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paris Saint Germain a oficializat transferul mijlocaşului Idrissa Gueye de la clubul englez Everton

Publicat:

a oficializat transferul mijlocasului de la clubul englez Everton. a platit pentru internationalul senegalez nu mai puțin de 33 de milioane de euro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Kylian Mbappe a devenit oficial jucator la Real Madrid: „Un vis devenit realitate” VIDEO

22:45, 03.06.2024 - Atacantul francez Kylian Mbappe, in varsta de 25 de ani, se alatura proaspetei campioane a Europei. Transferul lui Mbappe de la Paris Saint-Germain are loc la doua zile dupa ce Real Madrid a caștigat cea de-a 15-a Cupa Europeana.

Los Angeles FC a oficializat transferul lui Olivier Giroud

18:35, 14.05.2024 - Los Angeles FC a anuntat, marti, ca Olivier Giroud, cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei Frantei, se va alatura fostului portar al "Les Bleus", Hugo Lloris, in California, dupa ce ii expira contractul cu AC Milan, potrivit news.ro

Borussia Dortmund a oficializat transferul lui Justin Lerma (16 ani) de la Independiente del Valle

12:55, 14.05.2024 - Clubul german de fotbal Borussia Dortmund a perfectat transferul fotbalistului ecuadorian Justin Lerma, in varsta de doar 16 ani, tanara speranta a formatiei Independiente del Valle, la care a debutat recent intr-un meci din Liga Pro din Ecuador, informeaza EFE.

Kylian Mbappe si-a oficializat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului

21:30, 11.05.2024 - Fotbalistul francez Kylian Mbappe si-a oficializat vineri plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului dupa ce a jucat sapte ani la acest club, fara a-si anunta viitoarea destinatie, informeaza AFP.

Mbappe si-a oficializat plecarea

10:45, 11.05.2024 - Fotbalistul francez Kylian Mbappe si-a oficializat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului dupa ce a jucat sapte ani la acest club, fara a-si anunta viitoarea destinatie, informeaza AFP. „Este ultimul meu an la Paris SG, nu voi prelungi si-mi voi incheia aventura peste cateva saptamani,…

Kylian Mbappe si-a oficializat vineri plecarea de la Paris Saint-Germain, dupa ce a jucat sapte ani la acest club

10:20, 11.05.2024 - Fotbalistul francez Kylian Mbappe si-a oficializat vineri plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului dupa ce a jucat sapte ani la acest club, fara a-si anunta viitoarea destinatie, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Everton s-a salvat matematic de la retrogradare, in ciuda penalizarii de 8 puncte

23:25, 27.04.2024 - Golul marcat de Idrissa Gueye dupa o ora de joc a asigurat victoria lui Everton cu 1-0 in fața lui Brentford, sambata, in Premier League. Rezultatul face ca echipa lui Sean Dyche sa iși asigure supraviețuirea de la retrogradare. In ciuda infrangerii, Brentford e și ea la adapost de retrogradare.

PSG va disputa meciul din Ligue 1 cu Reims cu tricouri inscriptionate in coreeana

15:40, 10.03.2024 - Jucatorii echipei Paris Saint-Germain vor purta tricouri inscriptionate in limba coreeana la meciul de duminica, de pe teren propriu, cu Reims, din etapa a 25-a a campionatului de fotbal al Frantei, informeaza cotidianul L'Equipe, potrivit Agerpres. Tricourile parizienilor vor fi inscriptionate in…


Ce parere ai despre aceasta stire?