Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parafraze cu parfum interbelic - o nostalgie cu parinti, o descoperire pentru copii, la Opera Nationala Bucuresti

Publicat:

Opera Nationala Bucuresti prezinta sambata, 16 iunie, si duminica, 17 iunie, incepand cu ora 14:00, in foaier, spectacolul "Parafraze cu parfum interbelic - o nostalgie cu parinti, o descoperire pentru copii", cu muzica din repertoriul interpretilor Maria Tanase, Zavaidoc, Dorel Livianu, Cristian Vasile, Jean Mascopol, Titi Botez si texte din creatia autorilor Anton Pann, Ion Luca Caragiale, Octavian Goga, Constantin Tanase, Adrian Paunescu.

Conceptia, aranjamentele muzicale si realizarea spectacolului sunt semnate Smaranda Morgovan, care va asigura si conducerea muzicala.

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei lucrari de Adrian Ghenie, adjudecate la suma totala de aproape 108.000 de euro

08:45, 19.04.2024 - Trei lucrari realizate de Adrian Ghenie, dintre care doua ce dateaza de la inceputul carierei sale artistice, au fost adjudecate, joi seara, la suma totala de 107.750 de euro la licitatia de arta contemporana organizata de Artmark, conform Agerpres.

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolica ”Sf. Anton de Padova”, din Campina

22:25, 07.04.2024 - Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminica, 7 aprilie, in a doua duminica a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolica ”Sf. Anton de Padova”, din Campina.

Activista care a ajutat mii de copii cere ajutor acum pentru fiul sau. „Nu ma pot uita in ochii copilului meu și sa ii spun ca nu mai pot”

15:40, 04.03.2024 - O activista renumita in județul Dambovița pentru activitatea ei caritabila, Nicoleta Ionița, are acum nevoie de ajutor pentru propriul copil. Baiatul de 16 ani are scolioza care necesita purtare de corset și kinetoterapie.

CFR Calatori: Reduceri de 15% la biletele Interrail Global Pass si Interrail One Country Pass pana pe 5 martie

18:55, 20.02.2024 - Toate categoriile de calatori pot achizitiona, in perioada 20 februarie - 5 martie 2024, bilete Interrail Global Pass si Interrail One Country Pass cu reducere de 15%, informeaza CFR Calatori.

Bijuteria restaurata din Bucovina pe care trebuie sa o vizitezi. Cat costa biletele pentru copii și adulți

12:05, 13.02.2024 - O bijuterie din Bucovina, care a supraviețuit unui secol de glorie și altor trei decenii de ruina, a fost restaurata cu bani europeni. Daca ajungi in aceasta regiune a țarii, trebuie neaparat sa o vizitezi. Prețurile biletelor pentru copii și adulți sunt accesibile tuturor. Foto Bijuteria din Bucovina…

Cel mai frumos tango din lume, Nunta lui Figaro, Don Quijote și La Boheme pe scena Operei Naționale București

21:21, 09.02.2024 - Cea de-a treia saptamana a lunii februarie propune diverse titluri pe scena Operei Naționale București, precum Cel mai frumos tango din lume, Nunta lui Figaro, Don Quijote și La Boheme. Miercuri, 14 februarie, ora 18:30, va invitam sa ascultați cele mai frumoase tangouri romanești – alaturi de tenorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?