Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papanași cu brânză de vaci fierți

Publicat:

Ingrediente: 250 de g de branza de vaci, 1 ou, 2 linguri de faina, 2 linguri de griș, coaja razuitade la 1 lamaie, 2 plicuri de zahar vanilat, sare, 50 de g de unt, 100 g de pesmet, 3 linguri de zahar . Mod de preparare: Se pun intr-un castron branza, oul, un pic de sare, 1 plic de zahar vanilat, coaja de lamiie, faina și grișul și se framinta ebnergic, pina se obține un aluat nelipicios. Apoi, aluatul s emodeleaza sub forma de cilindru cu diametrul de circa 4 cm. Se taie rondele cu lațimea de 3 cm. Se modeleaza fiecare bucata rotund și se apasa cu degetul la mijloc. Adancitura de la mijloc va…

Citeste articolul mai departe pe expresul.com…  

Sursa articol: expresul.com


Stiri pe aceeasi tema

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

10:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

Rețeta: Siropul de trandafiri – o bautura foarte parfumata

13:40, 20.05.2024 - Aromatul sirop de trandafiri este relativ ușor de preparat și are numeroase beneficii pentru sanatate. Siropul natural de trandafiri, al doilea produs atestat tradițional de Ministerul Agriculturii, este o sursa naturala de nutrienți care crește rezistența organismului la infecții și poate combate anemia.…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…


Ce parere ai despre aceasta stire?