Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pana unde a ajuns stiinta! Specii pe cale de disparitie, „la pastrat”, intr-o gradina zoologica ”inghetata”

Publicat:

1444221029 Centrul de din cadrul Universitatii din Georgia construieste o gradina zoologicainghetata”, in care vor depozita celulele speciilor pe cale de disparitie.

Pentru mai multe detalii, accesati www.animalzoo.ro.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

O gradina zoologica a trimis pauni militarilor ruși din Ucraina, dar totul s-a transformat intr-un val de insulte la adresa lui Putin

15:11, 01.05.2024 - O gradina zoologica din Rusia a anunțat pe o rețea sociala ca a trimis doi pauni  in Ucraina, ca sa le lumineze viața de zi cu zi soldaților de pe front, dar apoi a șters postarea din cauza comentariilor care il insultau pe Vladimir Putin.

O gradina zoologica creeaza o 'Arca a lui Noe' pentru corali in scopul conservarii recifelor periclitate

22:56, 22.04.2024 - O echipa de scafandri de la o gradina zoologica din Tarile de Jos au demarat luni proiectul ''Arca lui Noe'' pentru corali, ca parte dintr-un efort global conceput pentru a conserva recifele de corali prin crearea unor populatii de rezerva in acvarii, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Al doilea Centru de Transfer Tehnologic din Oltenia, acreditat la Targu Jiu

13:30, 18.04.2024 - Importanta realizare, atat pentru Universitatea „Constantin Brancuși” din Targu Jiu, cat și pentru județul Gorj și Regiunea Sud Vest Oltenia. A fost acreditat „Centrul de Transfer Tehnologic CTT-UCB”, constituit in cadrul Universitații „Constantin Brancuși”, din Targu Jiu. Este cel de-al doilea Centru…

13.000 de pacienți aflați in nevoie au primit anul trecut sange datorita campaniei „Avem același sange”

11:15, 29.03.2024 - Campania "Avem același sange" revine cu prima ediție din acest an, desfașurata la Centrul de Simulare al Universitații de Medicina și Farmacie "Carol Davila". 13.000 de pacienți aflați in nevoie au primit anul trecut sange, datorita celor 5.000 de romani care s-au transformat in donatori și salvatori…

Lacomie sau "business"? Un crocodil a inghițit zeci de monede

08:20, 01.03.2024 - Un incident incredibil a avut loc la gradina zoologica Henry Durley din Omaha, SUA. In timpul examinarii medicale de rutina a unui aligator din Mississippi, pe nume Thibodeaux, s-a descoperit ca reptila lacoma inghițise zeci de monede. Thibodeaux, un aligator in virsta de 36 de ani, traiește la gradina…

Incendiu la Centrul NATO din Chișinau. Focul a fost pus intenționat, potrivit Ambasadei SUA VIDEO

19:56, 09.02.2024 - Un incendiu a izbucnit la Centrul de Informare și Documentare NATO, amplasat in campusul Universitații de Stat din Moldova (USM). Autoritațile spun ca a fost vorba despre un „act intenționat”.

Incendiu la Centrul NATO de la Chișinau. SUA acuza un „act intenționat”

19:05, 09.02.2024 - Un incendiu a izbucnit, joi seara, la Centrul de Informare si Documentare NATO, amplasat in campusul Universitatii de Stat din Moldova (USM), iar autoritatile suspecteaza ca ar fi fost vorba despre un „act intentionat”.

Poliția ancheteaza incendiul de la Centrul NATO și nu exclude ipoteza unei acțiuni intenționate

11:50, 09.02.2024 - Oamenii legii vin cu precizari privind incendiul de aseara, 8 februarie, la Centrul de informare și documentare privind NATO din Republica Moldova, care se afla intr-o aripa a Universitații de Stat.


Ce parere ai despre aceasta stire?