Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pâinea coaptă în cuptor pe lemne câştigă teren în faţa franzelei din aluat congelat. Secretul coacerii

Publicat:

Brutariile traditionale isi recastiga clientii, furati pentru o perioada de marile magazine care vand paine calda din aluat congelat. Painea coapta in mod traditional este crocanta, gustoasa si proaspata, din aluat framantat in aceeasi zi, ne asigura patronul unei astfel de brutarii din Buzau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit. Secretul ca sa iasa babani și foarte aromați

15:50, 03.05.2024 - In aceasta perioada, pe langa bunațile culinare tradiționale din carne de miel, precum drob-ul, friptura și alte asemenea preparate, cozonacul este la loc de cinste in bucataria romanilor. Sunt multe rețete, dar printre ele se regasește și cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit, air…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cat se ține pasca fara aluat in cuptor. Sorin Bontea te invața cum sa-ți iasa pufoasa și cu o crusta aurie

14:40, 25.04.2024 - Chef Sorin Bontea le-a impartașit romanilor o rețeta deosebita de pasca fara aluat, perfecta pentru a fi pregatita inainte de sarbatorile pascale. Lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Cum trebuie sa procedezi pentru a pregati un desert pufos, cu crusta aurie. Pasca fara aluat.…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

VIDEO | Secretul painii de casa care nu ingrașa și o rețeta inedita de supa crema de roșii, dezvaluite de fratele Daniel, de la Manastirea Slanic

14:50, 20.04.2024 - BUCATE MANASTIREȘTI… Painea de casa, framantata cu drag și cu rabdare, este cea mai buna și mai sanatoasa, spun viețuitorii manastirilor, acolo unde bucatele preparate cu mare grija, in murmur tainic de rugaciune și doar din ingrediente naturale, fac adevarate minuni pentru trup, dar și pentru suflet.…

La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși

13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…

Vreți sa mancați paine dupa rețeta preferata de Ceaușescu? Iata cum se face!

19:05, 04.03.2024 - Este știut faptul ca pentru Nicolae Ceaușescu, „cel mai de frunte fiu al acestui pamant”, niciun efort nu era prea mare pentru a i se asigura cea mai buna hrana. Acest lucru era valabil mai ales la paine, pe care o adora, dar o consuma in cantitați riguros cantarite, caci suferea de diabet. Painea pentru…

#citesteDobrogea: Intreprinderea economica de stat Painea“ Constanta

17:05, 27.02.2024 - Fabricarea painii a fost preocuparea unor oameni specializati, a unor brutari cu dragoste de meseria nobila pe care o practicau. Brutariile particulare au fost nationalizate prin actul de la 11 iunie 1848, fiind trecute in proprietatea natiunii, ca bunuri comune ale poporului. Intreprinderea economica…


Ce parere ai despre aceasta stire?