Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Otrava în fântânile din mediul rural. Apa contaminată poate provoca decesul copiilor

Publicat:

Bem apa otravita fara macar sa banuim acest lucru. Mai ales in zonele rurale, departe de orice sursa de poluare. In realitate insa, otrava e chiar in curtile oamenilor. Ingrasamintele naturale fac minuni pentru agricultura, dar sunt periculoase pentru sursele de apa. Specialistii atrag atentia ca gunoiul de grajd depozitat necorespunzator duce la poluarea fantanilor cu nitriti. Aceste substante nu sunt retinute de filtre si nu se distrug prin fierbere. In multe din fantanile din mediul rural, nitratii si nitritii

Citeste articolul mai departe pe mediasinfo.ro…  

Sursa articol: mediasinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

#StareaEducației: (INTERVIU) Lia Stoica, specialist in pedagogie preșcolara: “De la doi ani, copiii au nevoie de socializare, iar intre pedagog și copil trebuie sa existe o relație de incredere. Noi, adulții din viața copiilor, suntem stancile lor.”

09:05, 02.05.2024 - “Investiția in educație timpurie este una dintre cele mai importante investiții pe care o societate le poate face”, spunea James Hackman, profesor de economie și laureat al Premiului Nobel. Invațarea timpurie se refera la procesul de acumulare de cunoștințe și dezvoltare care are loc in primii ani de…

Fructul preferat al romanilor poate provoca o supradoza: Ce recomanda specialiștii

21:26, 10.04.2024 - Savurarea unui pepene roșu este adesea asociata cu venirea lunilor de vara pentru mulți dintre noi, insa pentru cei care sufera de boala renala cronica (BRC), consumul excesiv poate deveni periculos.

(video) Imparțea copiilor chifle toxice intr-un parc din Tiraspol: Ar fi conținut otrava pentru șoareci

18:35, 09.04.2024 - O femeie din Tiraspol a fost reținuta, dupa ce ar fi imparțit copiilor dulciuri cu otrava pentru șoareci. Potrivit secvențelor video aparute in mediul online, cazul a avut loc intr-un parc, iar forțele de ordine au fost alertate de catre parinții unei micuțe.

Parinti amendati cu sute de euro pentru absențele copiilor, o idee care ar functiona si in Romania. Tara in care care masura urmeaza sa fie implementata

20:46, 21.03.2024 - Schimbare de ultima ora in domeniul Educației. O noua lege a fost impusa peste hotare, conform careia parinții ai caror copii lipsesc nemotivat de la școala risca sa fie amendați. Specialiștii cred ca aceasta metoda ar putea funcționa și la noi in țara. Amenda pentru parinții ai caror copii chiulesc…

(AUDIO) Botosani: Biblioteca pe roti pentru copiii din mediul rural

17:00, 05.03.2024 - O biblioteca volanta va calatori in satele județului Botoșani, pentru a oferi copiilor, dar și adulților, șansa la lectura. Acesta este scopul unui proiect transfrontalier inițiat de autoritațile județului Botoșani. Corespondenta noastra, Gina Poenaru are detalii: Biblioteca Județeana „Mihai Eminescu”…

De ce NU trebuie sa mai dai POMELO copiilor. Avertismentul medicilor 

11:46, 20.02.2024 - Fructul exotic are in compozitie vitamina C, B1, B2, B3, B5, B9 (acid folic), provitamina A, acizi organici, proteine, minerale (calciu, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu si fier). Un sfert de pomelo (aproximativ 150g), spun medicii, asigura necesarul zilnic de vitamina C. Pomelo nu contine grasimi are…

Val de reacții in mediul online dupa apariția melodiei „Macarena”. Ce spun specialiștii despre mesajul piesei

19:31, 19.02.2024 - „Macarena”, noua piesa cu același nume precum celebra melodie pe care ne-am obișnuit sa o auzim la petreceri, a starnit controverse in mediul online, nu numai prin limbajul dur și obscen, dar și datorita problemelor din societate pe care le expune.

A fost elucidat misterul morții faraonului Tutankhamon. Specialiștii au folosit tehnici de ultima generație / VIDEO

13:25, 12.02.2024 - Moartea lui Tutankhamon, zis și Tut, a fost mulți ani invaluita in mister. La doar 9 ani, el a devenit cel mai tanar faraon al Egiptului Antic. Decesul lui a fost prematur și, din momentul in care mormantul sau a fost descoperit in 1922, egiptologii și-au pus intrebari cu privire la adevarata cauza,…


Ce parere ai despre aceasta stire?