Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oscilațiile mari de temperatură afectează sănătatea. Care sunt recomandările medicilor

Publicat:

Oscilațiile mari de temperatura ne scade imunitatea și ne afecteaza sanatatea. Medicii susțin ca in aceasta perioada mai mulți oameni se imbolnavesc. Fenomenul influențeaza negativ și starea celora care sufera de maladii cronice.

"Riscam sa facem boli respiratorii infecțioase acute, acutizarea bolilor cronice respiratorii, pacienții cardiovasculari sunt sensibili, pot face crize hipertensive", a declarat medicul de familie,

Pentru a evita imbolnavirea, medicii ne recomanda sa nu consumam bucatele bogate in grasimi și consumul de alcool. In același timp, trebuie…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum iți afecteaza tulburarile de somn sanatatea

14:30, 07.05.2024 - Din pacate, pentru mulți oameni somnul odihnitor din timpul nopții este departe de realitate și, de cele mai multe ori, imposibil de atins. Tulburarile de somn, acele afecțiuni care perturba ciclul normal de somn, pot avea consecințe profunde asupra stari

Medic celebru: 'Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care sufera de boli respiratorii cronice'

18:35, 24.04.2024 - Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care sufera de boli respiratorii cronice precum astmul, BPOC, bronsiectazii", a declarat miercuri pentru AGERPRES managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler.

Cirstoiu: 'Sanatatea mea, dreptul meu' ar trebui sa fie o deviza si pentru noi, medicii, dar si pentru pacienti

16:20, 08.04.2024 - Medicul și candidatul la Primaria Generala, Catalin Cirstoiu, aflat in vizita la Institutul Clinic Fundeni, a vorbit despre problemele și neajunsurile din spitalele bucureștene. Acesta propune o serie de soluții.

A aparut un nou val de viroze respiratorii in Romania! Recomandarile medicilor pentr sanatate: ”Ne-a pus foarte mari probleme”

09:50, 04.04.2024 - Este alerta in Romania! Medicii se confrunta cu un nou val de viroze respiratorii in spitalele din Romania. Vestea proasta este ca sunt din ce in ce mai multe forme grave. Iata ce recomandari au specialiștii pentru a sta departe de problemele de sanatate.

Iritații, mancarimi și roșeața: recomandarile medicilor privind dermatita de contact

18:35, 21.03.2024 - Mulți dintre noi pațim sa ne iritam și sa ni se inroșeasca pielea, daca intram in contact cu substanțe iritante sau alergene. Acest fenomen este denumit de specialiști „dermatita de contact”. Fie ca este vorba de produse de igiena, cosmetice și chiar anumite plante, acest tip de afecțiune apare destul…

Patru modele majore de somn și cum ne afecteaza sanatatea pe termen lung

15:35, 15.03.2024 - Un studiu realizat de cercetatorii de la Penn State University a identificat 4 modele majore de somn și a demonstrat impactul semnificativ al somnului deficitar asupra sanatații, pe termen lung.

ANSP inregistreaza o scadere continua a numarului de cazuri de infecții respiratorii: Care sunt recomandarile

08:35, 06.03.2024 - Agenția Naționala pentru Sanatate Publica anunța despre scaderea infecțiilor respiratorii acute cu 21,6% fața de saptamana precedenta. Ei menționeaza ca vaccinarea impotriva virusului SARS-CoV-2 ramane a fi cea mai eficienta metoda de a evita cazurile grave de boala și deces.


Ce parere ai despre aceasta stire?