Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt simptome des întâlnite care indică faptul că poți fi infectat cu Omicron. Ce au descoperit cercetătorii în rândul persoanelor vaccinate cu schema completă

Publicat:

Nu mai este o noutate faptul ca și persoanele vaccinate cu schema completa, chiar și cu doza booster, se pot infecta cu Covid-19. Un grup de cercetatori din Norvegia a efectuat un studiu cu privire la cele mai des intalnite simptome ale infecției cu Omicron la persoanele imunizate cu doua doze de vaccin. Surpinderea oamenilor […] The post Opt simptome des intalnite care indica faptul ca poți fi infectat cu Omicron. Ce au descoperit cercetatorii in randul persoanelor vaccinate cu schema completa appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii chinezi au descoperit ingredientul vinovat pentru cheagurile din sange

13:36, 25.05.2024 - Cercetatorii chinezi au descoperit microplastice in cheagurile de sange prelevate de la pacienti care au suferit accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord sau tromboze venoase profunde.La inceputul acestui an, un studiu arata ca microplastice mici fragmente de plastic desprinse din bucati mai mari…

Animalele care au propriul lor alfabet. Asa comunica intre ele, cercetatorii sunt uimiti de descoperire

10:00, 21.05.2024 - Lumea animalelor este, inca, una plina de mistere și multe lucruri inca neeucidate. Dar, conform unor cercetari, s-a descoperit care sunt animalele care au propriul lor alfabet, comunicand astfelintre ele. Cercetatorii spun ca sunt uimiti de descoperire. Cercetatorii au descoperit care sunt animalele…

Ce au descoperit recent cercetatorii sub suprafața Pamintului

00:40, 01.05.2024 - Cercetatorii de la Northwestern University din SUA au anunțat ca au descoperit „un tezaur acvatic” ascuns adinc sub suprafața Pamintului. Descoperirea a fost posibila datorita unui tip de roca albastra care exista in mantaua planetei noastre și are abilitatea unica de a capta apa in structura sa. {{739030}}Anunțul…

Caz ciudat de Covid-19. Un barbat a fost testat pozitiv la coronavirus aproape 2 ani, pana in momentul decesului,

16:35, 21.04.2024 - Barbatul varstnic, care avea un sistem imunitar slabit din cauza unor afectiuni preexistente, a fost spitalizat la Amasterdam in februarie 2022 cu o infectie COVID-19, potrivit unui comunicat.Pacientul a fost testat pozitiv la coronavirus timp de 613 zile, pana in momentul decesului, in octombrie 2023.Au…

Cercetatorii japonezi cer oprirea transfuziilor de la vaccinații Covid

17:20, 26.03.2024 - Transfuziile cu sange care provin de la persoanele vaccinate anti-Covid trebuie oprite, susțin cercetatorii japonezi, intr-un studiu amplu publicat luna aceasta. Aceștia au aratat ca s-a dovedit faptul ca proteina spike persista in organism mult timp dupa injectare și poate afecta sangele și produsele…

Dezvaluiri științifice: Virusul Covid ramane in sange timp de peste un an. Ce au mai descoperit cercetatorii

14:35, 15.03.2024 - In urma a doua studii realizate de oamenii de știința, aceștia au descoperit bucați de SARS-CoV-2, denumite antigene COVID, care pot sa ramana in sange pana la o perioada de aproximativ 14 luni dupa infecție. Aceste bucați de SARS-CoV-2 pot ramane timp de mai bine de doi ani in mostre de țesut de la…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Chiar și o bautura energizanta ocazionala poate crește riscul de tulburari de somn

17:06, 08.03.2024 - Bauturile energizante sunt promovate ca o modalitate de a stimula performanța mentala și fizica, dar un nou studiu sugereaza ca consumul acestora – chiar și ocazional – poate interfera cu somnul, relateaza Health.com. Cercetarea, publicata in revista BMJ Open, a constatat o asociere intre consumul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?