Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OPERAŢIUNE SPECTACULOASĂ: O iapă căzută într-o groapă, salvată cu excavatorul

Publicat:

este singura avutie a familiei Munteanu de la Sibioara. Miercuri dupa-amiaza, proprietarul a lasat-o sa pasca in curtea unui vecin si cand s-a intors nu a mai gasit-o. Iapa cazuse intr-o groapa.

Toti satenii care i-au sarit in ajutor s-au chinuit degeaba, asa ca au chemat pompierii militari.

Solutia salvatoare a fost excavatorul unui satean. Acesta a reusit sa scoata animalul din groapa dupa jumatate de ora de incercari.

este teafara, dar satenii si-au propus sa acopere groapa definitiv pentru ca nimeni sa nu mai treaca prin astfel…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Operațiune comando spectaculoasa langa Ceasiv Iar a luptatorilor Delta Knights. „Avem un prizonier”

12:56, 04.06.2024 - Un comando format din luptatori straini ai Forțelor Armate ale Ucrainei au executat cu succes o misiune de asalt și capturare a unui prizonier rus in apropiere de Ceasiv Iar, unul dintre cele mai fierbinți puncte de pe front, in regiunea Donețk.

Rusia implicata intr-o operațiune de amplasare a cinci sicrie la baza Turnului Eiffel

23:40, 03.06.2024 - Oficialii serviciilor de informații franceze cred ca Rusia se afla in spatele unei acțiuni in care cinci sicrie acoperite cu un steag francez și purtand inscripția „ Soldați francezi din Ucraina” au fost depuse langa Turnul Eiffel, informeaza BBC, potrivit aktual24.ro. Trei barbați au fost vazuți sambata,…

Publicitate electorala | Calin Matieș: Cu peste 100 de kilometri de strazi neasfaltate, e limpede ca Alba Iulia nu este bine administrata nici la acest capitol. Soluția propusa de AUR va rezolva problema!

08:25, 02.06.2024 - Publicitate electorala | Calin Matieș: Cu peste 100 de kilometri de strazi neasfaltate, e limpede ca Alba Iulia nu este bine administrata nici la acest capitol. Soluția propusa de AUR va rezolva problema! Cu peste 100 de kilometri de strazi neasfaltate, e limpede ca Alba Iulia nu este bine administrata…

Autostrada Transilvania, blocata. A inceput cea mai mare operațiune militara din Europa!

10:56, 10.05.2024 - In cadrul exercițiului SWIFT RESPONSE 24 va avea loc una dintre cele mai mari operațiuni de desant aerian din Europa de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, cu implicarea a aproximativ 2.000 de parașutiști din Franța, Germania, Romania, Spania, Statele Unite ale Americii și Țarile de Jos.SWIFT RESPONSE…

Operațiune urgenta de salvare, in portul Constanța / FOTO

10:25, 15.04.2024 - In aceasta dimineața, Agenția Romana de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitata sa intervina pentru o operațiune Medevac, transmit reprezentanții ARSVOM. Luni, 15 aprilie 2024, Agenția Romana de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.

Irina Bara, in sferturi la WTA Bogota - Revenire spectaculoasa, dupa o minge de meci salvata

08:45, 04.04.2024 - ​Irina Bara a reușit pentru prima oara dupa mult timp sa lege doua victorii pe tabloul principal al unui turneu „WTA 250”, sportiva noastra calificandu-se in sferturile de la Bogota, dupa un meci dramatic cu finalista din 2022.

VIDEO | O cațelușa cazuta intr-o groapa din Barlad, salvata de o tanara cu suflet bun. Pompierii militari, la datorie, Poliția Animalelor, ba!

18:31, 29.03.2024 - FAPTA BUNA… O barladeanca a reușit astazi sa salveze o cațelușa cazuta intr-o groapa din zona poligonului din municipiul Barlad. Bietul patruped latra intruna, iar femeia, o iubitoare de animale, nu a ezitat sa mearga sa vada ce se intampla. Groapa destul de adanca se afla in interiorul unei cladiri…

Operațiune antidrog in Cluj: A fost descoperit un laborator secret unde se produceau substanțe dopante

15:05, 29.03.2024 - Poliția și DIICOT au desfașurat o operațiune de amploare in județul Cluj. Au fost efectuate 13 percheziții domiciliare la locuințe și sediile unor societați comerciale suspectate de implicare in traficul de droguri.


Ce parere ai despre aceasta stire?