Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omul din spatele Illuminati, societatea secreta de care toata lumea se teme

Publicat:

Gânditorul german , care a trait în secolul XVIII, ar fi fost uimit daca ar fi aflat ca ideile sale vor sta la baza teoriilor conspirationale si vor inspira romane si capodopere cinematografice, scrie Descopera.ro.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 18, sezonul 2. Maria Țapușa prezinta casa cuplului Eva și Victor Pop!

23:01, 17.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Toata lumea vorbește despre cladirea care va uimi planeta: va masura 2 kilometri inalțime

08:10, 20.03.2024 - In viitorul apropiat, un oraș va dobandi titlul de gazda a celei mai inalte cladiri de pe glob. Pana de curand, zgarie-norii erau considerați embleme ale culturii americane, dar acest proiect grandios promite sa eclipseze toate recordurile anterioare. Descopera locația unde se va inalța aceasta structura…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 6, sezonul 2. Ștefana Ionescu-Darzeu: „Mi-e greu sa le dau palme colegilor mei!”

00:05, 24.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Documentele care dezvaluie lumea secreta a hackerilor mercenari folosiți de China sa atace cibernetic zeci de alte țari

08:06, 23.02.2024 - O serie de documente scurse online aparținand unui grup de hackeri din China care lucreaza pentru statul chinez arata eforturile vaste depuse de serviciile de informații și de securitate ale Beijingului pentru a se infiltra in mod sistematic in sistemul cibernetic al guvernelor, companiilor și infrastructurii…

Elevii Colegiului National Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta descopera lumea politiei in cadrul programului Școala altfel (FOTO)

16:30, 21.02.2024 - La data de 21 februarie a.c., politistii din cadrul Serviciului Siguranta Scolara si Prevenirea Criminalitatii i au intampinat la Inspectoratul de Politie Judetean Constanta pe elevii si cadrele didactice din cadrul Colegiului National Pedagogic "Constantin Bratescu" din muncipiul Constanta cu ocazia…


Ce parere ai despre aceasta stire?