Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omenirea, în pericol?! Experții fac previziuni-șoc despre Pământ: „Eră Glaciară!”

Publicat:

In timp ce toata planeta se confrunta cu infioratorul fenomen al incalzirii globale, sunt experți care spun ca Pamantul se apropie, cu pași repezi, de o „mini ”. Totul ar urma sa se intample in urmatorii 30 de ani, de vina fiind un „minim solar” care ar urma sa puna stapanire pe planeta noastra.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Folia de aluminiu poate deveni un pericol - Cinci alimente care nu trebuie gatite in folie

23:36, 17.05.2024 - Folia de aluminiu este un element comun in orice bucatarie. Cu toate acestea, uneori afecteaza gustul, textura si culoarea unor feluri de mancare. Expertii au enumerat cinci alimente care nu ar trebui preparate, folosind folia alimentara.

Contre Tarnovanu - Panduru: „Foarte mulți nu ne suporta” vs „Ești de pe alta planeta”

14:00, 14.05.2024 - Fostul internațional Basarab Panduru, acum analist TV, i-a dat replica lui Ștefan Tirnovanu. Portarul FCSB afirmase ca experții televiziunilor sunt impotriva roș-albaștrilor. Proaspat campion al Romaniei cu FCSB, Ștefan Tarnovanu s-a luat de experții televiziunilor. Invitat la podcastul SportCast cu…

Cea mai fierbinte planeta din sistemul solar a avut candva oceane la fel ca Pamantul. Cum a ramas Venus fara apa

07:05, 11.05.2024 - Pamantul și Venus sunt planete asemanatoare din multe privințe, inclusiv ca marime, și cu toate acestea una dintre ele este plina de apa, iar cealalta este complet uscata, scrie BBC. Cand și cum au disparut oceanele celei de-a doua planete de la Soare?

Pamantul va fi lovit de cea mai puternica furtuna solara din ultimii 20 de ani. Cum va fi afectata omenirea

14:06, 10.05.2024 - Vești importante pentru omenire! Pamantul va fi lovit de cea mai puternica furtuna solara din ultimii 20 de ani. Avand in vedere modul in care au evoluat lucrurile de atunci, acest lucru ar putea afecta tehnologia. Iata ce scenarii se iau in calcul!

Telefoanele inteligente, un pericol pentru copii: Recomandarile dure facute de experții francezi

21:50, 30.04.2024 - Franta ar trebui sa limiteze utilizarea smartphone-urilor si a retelelor de socializare de catre copii si adolescenti, a recomandat marti un grup de experti numit de presedintele Emmanuel Macron, pe fondul ingrijorarii tot mai mari la nivel mondial cu privire la impactul negativ al acestora asupra mintilor…

Jumatate din orașele mari ale Chinei se scufunda. 270 de milioane de oameni sunt in pericol

10:15, 19.04.2024 - Pamantul se scufunda sub picioarele a milioane de oameni in marile orașe ale Chinei din cauza activitaților umane, punand in pericol major zonele de coasta ale țarii, mai expuse riscului de inundații din cauza creșterii nivelului marii, arata o noua cercetare.

Previziuni pentru super-salariile IT din Romania. Ce spun experții despre criza globala care duce la concedieri uriașe in SUA

06:45, 02.04.2024 - In ciuda contextului international și a tendinței ingrijoratoare de stagnare a ritmului de angajare in IT-ul romanesc, cercetatorii clujeni susțin ca sunt mici șanse ca salariile programatorilor romani sa scada.

cercetatorii sunt ingroziți de modul in care clima se degradeaza

09:51, 17.03.2024 - Planeta se afla in mijlocul unei crize climatice iminente, iar renumitul expert in geofizica și riscuri climatice Bill McGuire avertizeaza ca ar trebui sa fim profund ingrijorați de ceea ce ne așteapta. Expertul subliniaza faptul ca clima noastra se deterioreaza intr-un ritm alarmant și ca, daca nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?