Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oficial FRF înregistrat cu camera ascunsă: "Steaua va fi EXCLUSĂ DIN CUPELE EUROPENE, asta e sigur. În România o mai bâjbâim noi"

Publicat:

, presedintele Comisiei de Licentiere, si , secretarul general al FRF, au anuntat ca Steaua va fi exclusa din cupele europene in urma unei discutii cu camera ascunsa.

"Steaua este la mana UEFA si la mana Ligii. va fi exclusa, pe plan european e sigur. o mai bajbaim noi. Nu cred ca Liga va fi in stare s-o retrogradeze pe Steaua", a spus intr-o discutie cu camera ascunsa la Romania TV.

Si secretarul general al FRF, , a confirmat in aceeasi discutie: "Exclusa din Europa pe un an, pe 3, pe 5". 

Mai…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Botoș, europarlamentar USR - Șansa Aradului sunt fondurile europene și oamenii de valoare

15:36, 09.04.2024 - Vlad Botoș, europarlamentar USR, membru al Grupului Renew Europe, a participat zilele acestea la un lanț de evenimente care au avut loc in țara, unde a vorbit despre importanța atragerii fondurilor europene pentru dezvoltarea Romaniei. In calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regionala…

UEFA PLATEȘTE BINE Suma de 3,3 miliarde de euro alocata echipelor din cupele europene

10:05, 27.03.2024 - Forul fotbalistic europen (UEFA) a comunicat țarilor membre  si cluburilor modul detaliat in care vor fi repartizati. The post UEFA PLATEȘTE BINE Suma de 3,3 miliarde de euro alocata echipelor din cupele europene first appeared on Informatia Zilei .

HANDBAL CSM București și Gloria Bistrița invingatoare in cupele europene la handbal

14:06, 18.03.2024 - CSM Bucuresti și-a asigurat practic calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins sambata,... The post HANDBAL CSM București și Gloria Bistrița invingatoare in cupele europene la handbal first appeared on Informatia Zilei .

„Pițurca e foarte suparat!” » Fostul selecționer, gata sa se delimiteze de CSA Steaua

15:15, 12.03.2024 - CSA Steaua a ratat calificarea in play-off-ul Ligii 2, pentru prima data, iar numele importante care susțin clubul Ministerului Apararii Naționale sunt revoltate. Valeriu Rachita, un apropiat al lui Victor Pițurca, a dezvaluit ca fostul selecționer este foarte dezamagit de cum CSA gestioneaza echipa…

Traditii si superstitii despre ziua de 29 februarie

12:26, 29.02.2024 - O data la patru ani avem parte de un an bisect, ceea ce inseamna ca luna februarie are 29 de zile. Iata cateva curiozitați, tradiții și superstiții legate de acest subiect. Primul care a introdus o zi „bonus” in calendar o data la patru ani a fost Iulius Caesar, in anul 46 i.Hr., inainte de calendele…

O femeie a instalat o camera ascunsa in bucatarie și a vazut ce-i punea soțul in bautura

13:40, 27.02.2024 - O femeie din Texas a povestit cum a aflat ca soțul ei a otravit-o in timp ce era insarcinata. Barbatul și-a recunoscut vinovația in fața instanței, insa a primit o pedeapsa redusa in urma unei ințelegeri judiciare.


Ce parere ai despre aceasta stire?