Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obiecte personale ale Margaretei Thatcher, scoase la licitaţie! Care este preţul iniţial al acestora

Publicat:

Circa "350 de obiecte personale și istorice", printre care bijuterii, discursuri, articole de imbracaminte și poșete ale fostului premier britanic vor fi vandute la licitație și pe internet in luna decembrie, a anunțat marți casa Christie's, preluata de AFP, scrie Agerpres.

Aproximativ 150 de obiecte vor fi vandute in 15 decembrie la sediul din Londra al casei de licitații menționate, in timp ce alte 200 vor putea fi achiziționate doar pe internet intre 3 și 16 decembrie, dupa ce muzeul londonez Victoria and Albert a refuzat sa le primeasca și sa le expuna.

"Oferind

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Una dintre cele mai vechi carti existente ar urma sa fie vanduta la licitatie cu un preț uriaș

14:55, 07.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, potrivit Reuters.

O carte din Egipt, scrisa la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie

13:30, 07.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, potrivit Reuters, citat de news.ro.

Reacția lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a caștigat al cincilea mandat la Kremlin: ”E bolnav de putere”

08:35, 18.03.2024 - Volodimir Zelenski a avut o reacție dura dupa ce Vladimir Putin și-a adjudecat cel de-al cincilea mandat in fruntea Kremlinului cu peste 87% dintre voturi. Președintele urcrainean a declarat ca Putin vrea sa conduca pentru totdeauna și ca alegerile din Rusia au fost o imitație ilegitima. Reacția lui…

Cariera indelungata in lumea modei a lui Naomi Campbell, celebrata printr-o expozitie la Londra

15:55, 14.03.2024 - Cariera indelungata in lumea modei a lui Naomi Campbell va fi celebrata printr-o expozitie la Londra, informeaza Associated Press. Victoria and Albert Museum din Londra lanseaza ''NAOMI: In Fashion'', o celebrare a carierei indelungate a celebrului supermodel. Expozitia, care isi va deschide portile…

Hobby-ul neobișnuit al reginei Victoria: casatorii aranjate, dar care au sfarșit dezastruos

14:40, 18.02.2024 - In cel de-al 53-lea an de domnie, regina Victoria avea 38 de nepoți in viața și a devenit hobby-ul ei sa ii casatoreasca in cadrul unei serii de alianțe dinastice menite sa consolideze locul Marii Britanii in lume.

Convorbire Odobescu-Cameron. Ce au discutat fostul premier al Marii Britanii cu șefa diplomației de la București

09:55, 10.02.2024 - Ministra de Externe a Romaniei, Luminița Odobescu, și omologul de la Londra, David Cameron, au avut o convorbire telefonica, fiind abordate mai ales teme legate de securitatea Flancului Estic al NATO și sprijinul pentru Ucraina.

Ce se intampla cu Prințul Willliam

17:45, 07.02.2024 - Dupa o pauza in care a avut grija de sotia sa convalescenta, Kate, printul William, mostenitorul tronului britanic, si-a reluat miercuri angajamentele regale publice, intr-un moment in care regele Charles al III-lea ia o oarecare distanta pe perioada tratamentului pe care il urmeaza pentru cancer, transmite…


Ce parere ai despre aceasta stire?