Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii de știință din Țara Galilor vor să conecteze oile la internet

Publicat:

Turme de oi conectate la Internet. Este proiectul unor oameni de stiinta din , care se bazeaza pe senzori atasati animalelor. Cu ajutorul acestora, proprietarii fermelor vor sti tot timpul unde sunt oile si le vor gasi imediat pe cele care se pierd de turma.

 

Sa stii tot timpul unde ti-e turma de oi este o provocare pentru multi fermieri. Iar solutia poate fi una wireless.

„Sunt mereu probleme. Chiar daca avem un gard bun, oile reusesc sa sara peste el. Cauta cea mai buna iarba, asa ca nu le poti invinovati pentru asta”, spune , fermier.

Ideea folosirii…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii de știința au creat un șoarece cu șase picioare, in loc de organe genitale: Se cauta, de fapt, eliminarea cancerului

05:01, 10.04.2024 - Un grup de cercetatori portughezi a facut o descoperire uimitoare: un embrion de șoarece cu șase picioare, rezultat intamplator al unui experiment genetic. Cele doua membre suplimentare au crescut in locul organelor genitale, demonstrand rolul crucial al unei singure gene in dezvoltare.

„O oportunitate stiintifica incredibila”: Ce spera oamenii de stiinta sa descopere in timpul eclipsei totale de Soare

16:00, 07.04.2024 - Comportamente ciudate ale animalelor, o coroana solara rareori observata si chiar posibile efecte asupra oamenilor - cercetatorii intentioneaza sa colecteze date valoroase, luni, in timpul eclipsei de Soare, care va traversa Statele Unite, transmite duminica AFP.

Oamenii de știința cauta particulele care schimba tot ce știm despre funcționarea Universului

02:35, 26.03.2024 - Fizicienii banuiesc de mult timp existența unor particule misterioase, invizibile, care ar putea dezvalui o noua latura a Universului. Acum, un experiment revoluționar, aprobat de CERN, promite sa le aduca la lumina. Acum, oamenii de știința cred ca au gasit o modalitate de a dovedi daca acestea…

Descoperirea secolului: Oamenii de știința anunța eliminarea HIV cu ajutorul tehnologiei CRISPR

12:05, 21.03.2024 - Utilizand tehnologia premiata cu Nobel, CRISPR, cercetatorii au eliminat virusul HIV din celulele infectate, marcand un pas uriaș catre eradicarea bolii. The post Descoperirea secolului: Oamenii de știința anunța eliminarea HIV cu ajutorul tehnologiei CRISPR first appeared on Informatia Zilei .

China a inventat dronele capabile sa se "multiplice"

00:30, 21.03.2024 - Oamenii de știința din China au dezvoltat drone care se pot imparți in mai multe drone independente in timpul zborului. Despre aceasta scrie South China Morning Post. La aceasta activitate de dezvoltare participa Universitatea de Aeronautica și Astronautica din Nanjing. Potrivit oamenilor de știința,…

Vanatoarea de bancnote, noul trend de pe internet. Oamenii cauta bani pe strada, dupa ponturile obținute online

14:20, 20.02.2024 - Vanatoarea de bancnote este trendul momentului pe internet. Persoana din spatele jocului posteaza pe Instagram filmulețe in care ascunde bancnote de 100 sau 200 de euro in locuri publice, apoi ofera indicii pentru ca utilizatorii sa ii poata gasi.

Iluzia optica a weekendului. Salveaza turma de oi de lupul care iși cauta prada. Il gasești in 25 de secunde?

11:40, 10.02.2024 - Iluzia optica a weekendului. Cea mai tare provocare de pana acum este gata sa iți testeze rabdarea și aptitudinile. Vezi daca tu poți termina acest joc, carora doar cele mai inteligente persoane ii fac fața. Salveaza turma de oi de lupul care iși cauta prada. Timpul este limitat! Cel mai tare joc de…

In Chile, caini și pisici ratacesc printre ruine. Oamenii iși cauta animalele de companie, dupa incendiile devastatoare 

10:41, 06.02.2024 - Printre munții de moloz și mașini arse, dupa incendiile care au ucis peste 120 de oameni in Chile, ratacesc caini și pisici, pe strazile acoperite de cenusa. Oamenii iși cauta cu disperare animalele de companie, iar veterinarii fac tot ce pot ca sa le salveze, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?