Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O reteta ideala de post: ardei umpluti cu vinete

Publicat:

ardei umpluti cu vinete Un preparat care se poate servi cald sau rece, dupa preferinte. Perfecti pentru persoanele care doresc sa manance sanatos, ardeii umpluti cu vinete nu sunt cu nimic mai prejos decat ardeii umpluti cu amestec de carne.
Ingrediente:
vanata1 bucata
ardei capia10 bucati
usturoi uscat2 capatani
rosie2 bucati
ulei de floarea-soarelui - 1 ceasca
patrunjel1 legatura
sare1 lingurita

VIDEO - Sa mancam sanatos in : Cele mai bune spaghete de post 
Preparare:
Se spala bine 1 vanata mare, se taie rondele…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi in carnea tocata pentru cei mai delicioși ardei umpluți. Ingredientul care da tot gustul bun

10:35, 01.06.2024 - Ardeii umpluți sunt preferați de mulți gurmazi. Acest fel de mancare tradițional este absolut delicios și nici nu se prepara greu. Insa pentru ca ardeii sa aiba un gust bun, trebuie sa știți ce sa adaugați in carnea tocata. Multe gospodine procedeaza așa! Ce sa adaugi in carnea tocata pentru cei mai…

Rețeta: Siropul de trandafiri – o bautura foarte parfumata

13:40, 20.05.2024 - Aromatul sirop de trandafiri este relativ ușor de preparat și are numeroase beneficii pentru sanatate. Siropul natural de trandafiri, al doilea produs atestat tradițional de Ministerul Agriculturii, este o sursa naturala de nutrienți care crește rezistența organismului la infecții și poate combate anemia.…

Cum te asiguri ca perișoarele și chiftele au consistența ideala. Proporțiile corecte carne/ingrediente pentru legat

08:36, 17.05.2024 - Pentru a obține perișoare și chiftele delicioase, este esențial sa știi cum sa le legi bine. Sfaturi care te vor ajuta sa obții un amestec perfect pentru carnea tocata, astfel incat preparatele tale sa fie savuroase și cu o textura ideala.

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Iluzia optica a weekendului din supermarket. Toți vad roșiile și ardeii din raft, insa nu și morcovii. Doar cei cu ochi de vultur reușesc

21:05, 22.03.2024 - Playtech Știri iți prezinta o noua iluzie optica, pentru weekendul 22-24 martie 2024. In imagine poți observa mai multe legume și fructe, printre care roșii, ardei și pere. Unde se afla insa, morcovii? Ai la dispoziție doar cateva secunde pentru a-i gasi. Succes! Ce este o iluzie optica, de fapt O iluzie…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…


Ce parere ai despre aceasta stire?