Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mamă a murit subit după ce a așteptat șase ore o ambulanță pe caldarâmul înghețat. Părinții ei, devastați: ”Nu ne vine să credem!”

Publicat:

O mama in varsta de 47 de ani și-a pierdut viața dupa ce a fost nevoita sa aștepte o ambulanța șase ore, timp in care a stat pe asfaltul inghețat. Ulterior, ea s-a stins din viața in urma unui atac de cord.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

Povestea de viața impresionanta a lui George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb. A murit astazi la 74 de ani

12:15, 26.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce George Nicolescu a murit. Artistul care s-a nascut orb a avut o poveste de viața impresionanta și s-a stins din viața la 74 de ani. A lasat in urma o soție și doi copii.

Raul, adolescentul de 14 ani, gasit mort in casa, urmeaza sa fie condus pe ultimul drum. Parinții lui sunt devastați: ”S-a inalțat la ceruri un inger”

00:16, 15.03.2024 - Parinții baiatului mort in Satu Mare trec prin clipe ingrozitoare. Raul urmeaza sa fie condus pe ultimul drum, dupa ce in urma cu o zi a fost gasit fara suflare in casa. Mama lui a fost cea care a facut descoperirea șocanta, cand a vazut ca baiatul ei nu merge la școala.

Moarte suspecta in Rusia: Vicepreședintele LUKOIL, Vitali Robertus, a murit subit la 54 de ani

17:01, 14.03.2024 - Vicepresedintele companiei petroliere ruse LUKOIL, Vitali Robertus, a murit subit la varsta de 54 de ani, a anuntat miercuri compania, fara a oferi detalii despre circumstantele in care a intervenit decesul sau, relateaza news.ro. Robertus este cel putin al patrulea manager al companiei care moare in…

Zodiile care primesc o palma de la viata, la inceput de aprilie 2024. Destinul li se schimba subit

23:20, 12.03.2024 - Primavara este sezonul noilor inceputuri, insa nu toate sunt pozitive. Astrologii au dezvaluit care sunt zodiile care vor primi o palma de la viața, la inceput de aprilie 2024. Destinul li se schimba subit in acele zile, au de invațat o lecție dura. Vești proaste de la astrologi Pentru mulți dintre…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

FEMEI CARE NE INSPIRA – Cosmina Costin, profesoara de chitara la Liceul „Tudor Jarda”: „Daca vii mutos și deprimat la ore, nici elevii nu au chef. Trebuie sa le oferi un strop de entuziasm”

09:45, 08.03.2024 - Cosmina Costin are 24 de ani, a studiat chitara clasica la Liceul de Muzica „Tudor Jarda”, iar acum este colega foștilor sai profesori. Este in anul II de Master la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj. Nu doar ca este una dintre profesoarele foarte iubite de elevi, ci mai și compune muzica.…

„Nu i-au dat nicio șansa”. O pensionara de 67 de ani a murit acasa, dupa ce a așteptat 3 ore o ambulanța, in Anglia

20:55, 18.02.2024 - Janet Lyon, 67 de ani, din comitatul Leicestershire, regiunea East Midlands. a sunat la 999 plangandu-se ca nu poate respira și a murit dupa ce a așteptat 3 ore o ambulanța, relateaza Metro.Pensionara a sunat la numarul de urgența pe 27 decembrie, dar ea a fost sfatuita sa mearga la un centru de urgența…


Ce parere ai despre aceasta stire?