Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mai ții minte pe Andreea de la ”Insula Iubirii”?! Uite ce face tânăra acum, la trei ani de când s-a despărțit de Gabi!

Publicat:

Daca ai urmarit emisiunea ”” n-ai cum sa nu-ți amintești de Andreea, concurenta din sezonul al patrulea, care a starnit hohote de ras cu replica ”Va plac șlarfii mei?” Deși s-a desparțit de Gabi, tanara pare sa-și revenit și sa fie in forma.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Teo Trandafir, adevaratul motiv pentru care nu a mers la nunta lui Bursucu: „Familia nu m-ar fi iertat niciodata”

16:56, 08.04.2024 - Teo Trandafir a fost marea absenta de la nunta fostului ei colegul, Bursucu. Prezentatoarea de la Kanal D2 a explicat acum de ce nu a putut merge la evenimentul prietenului sau drag.Bursucu, așa cum este cunoscut de o intreaga țara, și-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Andreea, la sfarșitul anului…

Acces Direct. Marturia lui Mirel, cel care a omorat-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apara tanarul: ”M-am enervat foarte tare”

18:25, 25.03.2024 - Mirel Dragomir este suspectul principal in uciderea studentei de la Facultatea de Medicina din Timișoara. Tanarul și-a recunoscut fapta și a oferit mai multe detalii magistraților care se cupa de cazul infiorator.

6 cupluri faimoase din Romania de care sigur ai uitat. De ce s-au desparțit deși s-au iubit la nebunie

13:40, 15.03.2024 - In lumea showbizului romanesc, dragostea și celebritatea se impletesc adesea intr-o poveste stralucitoare, dar uneori efemera. De-a lungul anilor, numeroase cupluri celebre din Romania au captivat imaginația publicului cu povestea lor de iubire, doar pentru ca apoi sa se desparta in mod surprinzator.…

Cum se poarta Nick de la N&D cu iubitul fiicei sale! Cantarețul și-a schimbat viziunea fața de "planurile" din trecut / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Cum se poarta Nick, fostul component al trupei N&D, cu iubitul fiicei sale. Interviu la dublu cu artistul și fiica lui, Andreea. Și, cum socoteala de acasa nu se potrivește cu cea din targ, cantarețul a schimbat macazul, atunci cand a fost pus in fața faptului implinit.

Care sunt secretele casniciei perfecte dintre Radu Valcan și Adela. Ce spune prezentatorul tv de la Insula Iubirii despre familie

16:40, 29.02.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu, casatoriți de noua ani și impreuna de 14 ani, se straduiesc sa mențina armonia in casnicia lor. Iata ce spune prezentatorul tv de la Insula Iubirii despre familia lor.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Star Matinal. Ce lucruri importante a invațat Feli Donose, dupa ce ea și tatal fetiței sale s-au desparțit: „Pentru mine, fericirea...” / VIDEO

10:50, 20.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Feli Donose a vorbit despre lecțiile importante pe care le-a invațat, dupa ce ea și tatal fetiței sale s-au desparțit. Artista este foarte atenta la tot ce o inconjoara. Iata ce declarații a facut cantareața cu privire la acest subiect!


Ce parere ai despre aceasta stire?