Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fetiţă de 8 ani a şocat lumea la o reuniune musulmană

Publicat:

Fetita, care este numita Ruqaya in inregistrare, face aceste comentarii controversate in timp ce se adreseaza multimii la o reuniune islamica organizata de aripa australiana a gruparii Hizb ut-Tahrir. Autoritatile investigheaza in prezent trecutul fetitei.

"Aceste revolte au demonstrat ca aceasta Ummah (comunitate) este vie si sanatoasa, ca sentimentele ei sunt pentru islam, dragostea ei este pentru jihad, ea s-a eliberat de frica pe care o purta", afirma fetita, potrivit 9News.

"Copii de varsta mea pot fi vazuti pe strazi alaturandu-se revoltelor,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Marturia unui roman din Israel: „Lumea nu iese din case. Nu știm cand o sa se termine”

13:41, 15.04.2024 - „Lumea nu iese din casa, școlile s-au inchis, gradinițele nu merg, așteptam sa vedem ce o sa fie cu partea de aparare.Cand ies pe strada, ies cu frica, deja de ieri de la 11 seara au anunțat oamenii sa se pregateasca cu lucruri acasa și cine nu are unde sa se ascunda sa iși gaseasca un loc pentru ca…

Romania de lumea a treia: Peste 11.000 de romani, dintre care jumatate sunt copii, stau in case fara curent electric

20:50, 12.04.2024 - 11.611 romani se afla in intuneric in localitați care par uitate de lume, conform datelor furnizate de Asociația Energia Inteligenta intr-un Registru Electronic Național al Gospodariilor fara Energie Electrica din Romania. 4.777 de copii traiesc in aceste locuințe fara energie electrica.

Evacuare fortata a familiilor cu copii in regiunea Harkov. Ucrainenii retrag civilii din calea bombelor rusești

23:10, 11.04.2024 - Autoritatile din regiunea Harkov (nord-estul Ucrainei), care a fost puternic lovita de bombardamente rusesti, au ordonat evacuarea fortata a familiilor cu copii din 47 de sate din apropierea frontierei.

Cercetatorul care a șocat lumea modificand genetic, in secret, 3 copii și-a reluat cercetarile. Spune ca e „mandru” de ce a facut

17:55, 01.04.2024 - Cercetatorul chinez care a ajuns la inchisoare pentru rolul sau in crearea primilor copii modificați genetic din lume spune ca s-a intors in laborator, pentru a face cercetari legate de tratamentul bolii Alzheimer și al altor boli genetice, relateaza The Guardian.

Un rond din Buzau facut in bataie de joc a fost daramat dupa cateva zile. Omenii, revoltați: „Era ca in desene animate”

08:00, 16.03.2024 - Rondul de peste un metru inalțime a fost ridicat de muncitori la coborarea de pe un pod important din oraș. Spre uimirea multora, insa, construcția nu a rezistat mult. La doar cateva zile dupa finalizarea lucrarilor, podul a fost demolat, iar acum urmeaza sa fie facut altul.Lumea a inceput imediat sa…

TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon

10:41, 11.03.2024 - Autoritațile suspecteaza intoxicația cu monoxid de carbon drept cauza a tragediei The post TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon first appeared on Informatia Zilei .

Doua fetite, mama și bunica lor s-au intoxicat cu solutie pentru deparazitarea oilor

14:50, 04.03.2024 - Doua fetite, mama si bunica lor au fost internate sambata la Spitalul Judetean Satu Mare, fiind intoxicate dupa ce s-au spalat cu soluție pentru deparazitarea oilor. Bunica, mama si fetita de doi ani sunt in stare stabila si vor fi transferate in alta sectie pentru continuarea tratamentului si supraveghere.…


Ce parere ai despre aceasta stire?