Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O FABRICĂ de încălțăminte s-a părbuşit din senin. 12 muncitori au murit FOTO

Publicat:

Peste 50 de muncitori se aflau in interiorul fabricii din Wenling, in provincia Zhejiang, in momentul accidentului, care a avut loc sambata dupa-amiaza. Alte 33 de persoane au fost ranite, dintre care patru grav. Muncitorii au fost transportati de urgenta la spital.

Cu toate ca nu se cunosc cauzele prabusirii, autoritatile au deschis o ancheta. Astfel de cazuri sunt dese in China, unde patronii folosesc de multe ori cladiri care nu respecta normele de siguranta.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O persoana a murit intr-un incendiu izbucnit de la o lumanare in prima zi de Paști

11:50, 05.05.2024 - Echipajele inspectoratelor pentru situatii de urgenta au avut, in ultimele 24 de ore, 1.470 de interventii, numarul fiind in crestere cu aproximativ 7% fata de perioada similara a anului trecut. In Bucuresti, o persoana a murit in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament, de la o lumanare. Citește…

Chinezii de la Chery ar putea construi mașini la fosta fabrica Nissan din Barcelona

16:55, 13.04.2024 - Compania chineza Chery este aproape de o ințelegere cu guvernul Spaniei pentru a construi mașini in aceasta țara. Mașinile marcii asiatice vor fi produse la fosta uzina Nissan din Barcelona, Spania. In viitorul apropiat, compania chineza Chery va incepe sa produca mașini in Spania, tansmite Automarket…

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Patru romani au murit intr-un incendiu in Italia. Trei dintre ei erau copii

13:35, 15.03.2024 - Un incendiu puternic a avut loc in Bologna, Italia, in urma caruia o romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici au murit. Femeia, Stefania Alexandra Nistor, a murit in drum spre spital, in timp ce cele doua fete și un baiat au decedat in apartamentul cuprins de fum, totul de la […]

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

VIDEO: Protest la o firma din Aiud. Muncitorii au oprit lucrul joi, la fabrica de incalțaminte din oraș

14:05, 15.02.2024 - VIDEO: Protest la o firma din Aiud. Muncitorii au oprit lucrul joi, la fabrica de incalțaminte din oraș Protest la o firma din Aiud. Muncitorii au oprit lucrul joi, 15 februarie, la fabrica de incalțaminte Galway Sport Aiud. Aceștia sunt nemulțumiți de salarizare și de condițiile de lucru.  Protestul…

Aproape 180 de miei au murit intr-un incendiu provocat de tigara aruncata la intamplare

18:40, 09.02.2024 - Aproape 180 de miei au murit, vineri, intr-un incendiu la un saivan de animale din comuna Cerna, din cauza unei tigari aprinse aruncata la intamplare, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta.


Ce parere ai despre aceasta stire?