Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O elevă a Liceului Economic din Ploieşti a fost pusă să stea în genunchi în faţa profesorului de sport

Publicat:

Potrivit ziarulincomod.ro, se pare ca un profesor de educație fizica din Colegiul Economic Virgil Madgearu i-a cerut unei eleve sa stea in genunchi in fața lui, pentru a-i returna telefonul pe care i l-ar fi confiscat in timpul orei.

Acesta i-a mai spus elevei ca ar vrea sa o traga de par, insa ii e frica sa nu i se faca reclamație. Toate acestea s-au petrecut in fața clasei.

Direcțiunea liceului il acuza pe profesor, nefiind de acord cu comportamentul acestuia. Aceștia vor analiza situația luni in Comisie:

„Noi imediat transmitem la inspectorat. Am luat masura,…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judo: Eleva din Bacau, vicecampioana naționala la Campionatul U21

12:45, 15.03.2024 - In urma participarii remarcabile a tinerei sportive Olaru Ștefania, eleva in clasa a X-a B la Colegiul Național “Ferdinand I” din Bacau, la Campionatul Național U21 desfașurat in perioada 8-9 martie 2024 la Ploiești, conducerea școlii aduce la cunoștința publicului o performanța deosebita. Ștefania…

Noi detalii despre cazul profesoarei care ar fi a aplicat violența in raport cu o eleva

13:56, 13.02.2024 - In contextul mediatizarii cazului de violența produsa intr-o instituție de invațamint general din municipiu, Direcția Generala Educație, Tineret și Sport a Primariei municipiului Chișinau s-a autosesizat și a examinat toate circumstanțele, anunța Noi.md Astfel, in perioada 30.01.2024 – 06.02.2024, DGETS…


Ce parere ai despre aceasta stire?