Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O descoperire deosebit DE PRETIOASA, realizata in China

Publicat:

Este considerat cel mai mare filon de aur descoperit in istoria China, rezervele lui fiind estimate la 22 miliarde de dolari. Zacamantul a fost gasit in estul tarii, scrie agentia , citand datele furnizate de compania .

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire revoluționara: Un medicament pentru slabit poate trata boala cronica de rinichi

22:40, 26.05.2024 - Un studiu clinic de amploare a aratat rezultate atat de promițatoare incat producatorul medicamentului l-a suspendat mai devreme. Oamenii de știința au descoperit cum sa imbunatațeasca tratamentul bolilor de rinichi.

Au fost gasite doua cadavre in Munții Maramureșului. Politistii de frontiera au dat peste ele accidental

10:20, 16.05.2024 - Descoperire macabra in Munții Maramureșului. Polițiștii de frontiera de pe Valea Vișeului au gasit, ieri,  in timpul unei misiuni doua cadavre in apropiere de Varful Pop Ivan, la aproximativ 1.900 metri altitudine. Alertate, echipe speciale formate din politisti de frontiera, agenti de la Politia Maramures…

Descopera trecutul: buzdugan din secolul al XVII-lea, un exponat  deosebit la Muzeul Banatului

15:25, 14.05.2024 - In colecția de arme a Muzeului Național al Banatului, vizitatorii pot admira o piesa rara de artizanat și istorie militara: un buzdugan din secolul al XVII-lea, originar dintr-un atelier oriental. Acesta nu este doar un simplu artefact, ci o capsula a timpului care ne conecteaza cu tehnicile de lupta…

"Descoperire medicala revoluționara: Mutație genetica unica ofera speranța in tratarea diabetului

18:35, 26.04.2024 - Cercetatorii britanici de la Universitatea din Exeter au facut o descoperire de ultima ora: o mutatie genetica unica identificata la doi copii, frati, care nu a mai fost observata pana acum la oameni, ceea ce deschide calea catre noi optiuni de tratament pentru diabetul zaharat de tip 1.

Descoperire uimitoare printre ruinele Pompeiului. Arheologii au gasit „camera neagra” VIDEO

16:15, 12.04.2024 - O noua descoperire surprinzatoare a fost facuta in ruinele orașului Pompei. Arheologii au dat peste o sala de banchet, cu fresce uluitoare și in stare buna de conservare, care ilustreaza personalitați din Razboiul Troian, relateaza The Guardian.

UMF organizeaza un eveniment deosebit: Intalnire de suport in pierdere si doliu

11:31, 04.04.2024 - Participarea in cadrul unui grup de suport in perioade dificile și foarte dificile ale vieții ne poate oferi un sprijin neașteptat, uneori chiar nesperat in pașii pe ii parcurgem pentru a ne regasi puterea de a ne duce viața mai departe. Intalnirea cu un grup de suport nu iți poate lua suferința, și…

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Un zid roman a fost descoperit la 4 metri adancime, in Cluj-Napoca, pe șantierul unui viitor parc. "Avem istoria sub ochii noștri"

10:40, 13.03.2024 - Descoperire impresionanta pe șantierul unui parc din Cluj-Napoca. In timpul sapaturilor, muncitorii au dat peste un zid vechi de 1.900 de ani. Ar fi vorba, spun arheologii, despre un zid roman, parte a fortificației romane Napoca. "Avem istoria sub ochii noștri", a punctat primarul Emil Boc, care da…


Ce parere ai despre aceasta stire?