Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O cunoscută prezentatoare este însărcinată! Vedeta și-a ascuns până acum burtica. DECLARAȚII SURPRIZĂ!

Publicat:

Veste frumoasa in showbiz! se pregatește sa devina mama pentru a doua oara. Prezentatoarea este insarcinata, iar despre minunea pe care o traiește s-a aflat la aproape trei luni de cand s-a casatorit cu .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Vedeta care a ramas gravida la 41 de ani! Iubitul ei abia a implinit 27, veste surpriza in showbiz

13:31, 13.03.2024 - O celebritate in varsta de 41 de ani a vorbit deschis despre cum se simte sa ai un copil in așa-zisa „a doua tinerețe”, mai ales cu un partener mult mai tanar. Femeia este pregatita sa imbrațișeze experiența, bucurandu-se de susținerea iubitului. Este deja mama unei fetițe de 11 ani. Foto Celebritatea…

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Incident rușinos, in direct, pentru prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV! Vedeta nu a observat ce se intampla cu sacoul sau!

23:15, 07.03.2024 - Una dintre cele mai frumoase prezentatoare din Romania, Ramona Paun, a fost la un pas arate urmaritorilor sai mai mult decat și-ar fi dorit! Cunoscuta ca o femeie discreta și eleganta, nasturii sacolului i-au jucat mari feste frumoasei știriste, lasand sa se vada mai mult decat era cazul!Cum…

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.


Ce parere ai despre aceasta stire?