Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O adolescentă a murit în staţiunea Olimp, după ce a căzut de la etajul unui hotel

Publicat:

O adolescenta de 15 ani a murit, luni seara, dupa ce s-a prabusit in gol de la inaltime, ea fiind gasita de un trecator langa un hotel aflat in lucrari de constructie, din statiunea Olimp, informeaza Inspectoratul de (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. de (SAJ) Constanta, salvatorii au fost solicitati, luni seara, sa intervina in statiunea Olimp, in zona , pentru a acorda ajutor unei persoane cazuta de la o inaltimea de aproximativ patru metri, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje medicale.

Citește și:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

In Vinerea Mare, politistii din Constanta impart zambete si cadouri pentru copii (VIDEO)

19:25, 03.05.2024 - Intr o zi dedicata bucuriei si solidaritatii, politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean IPJ Constanta au plecat intr o misiune speciala: sa aduca zambete in sufletele copiilor din comunitate. Incarcati cu daruri si inimosi, acestia au facut o vizita de neuitat celor mici.Echipa de politisti…

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violata ani la rand de propria mama

18:06, 26.04.2024 - O femeie in varsta de 31 de ani a fost arestata preventiv, vineri, pentru ca și-a violat in repetate randuri fiica de 13 ani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. 

Neamt: Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el

15:20, 26.04.2024 - Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el, intr-o exploatatie forestiera din localitate, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat, de 39 ani, desfasura activitati de…

Caz șocant in Constanța: Și-a dat foc la casa, apoi s-a spanzurat

10:45, 15.04.2024 - Polițiștii merg pe firul evenimentelor pentru a descoperi adevarul. Faptele sunt cu atat mai greu de descifrat, cu cat barbatul nu a lasat nici un bilet prin care sa-și justifice gestul, insa este clar ca barbatul și-a incendiat casa dupa care s-a spanzurat.Flacarile au fost observate de vecinii care…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Tanar de 18 ani ranit grav dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un copac si a luat foc

11:40, 15.02.2024 - Un tanar de 18 ani este grav ranit dupa ce, joi, pe DN 38 in apropierea localitatii Amzacea, a intrat cu autoturismul pe care il conducea intr-un copac de pe marginea soselei, autovehiculul luand foc si arzand in totalitate, potrivit Agerpres. Potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?