Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Nuntaşii în stare de şoc! A furat mireasa, a dezbrăcat-o şi ..."

Publicat:

Un nuntas a devenit celebru în spatiul virtual, dupa ce a aparut pe strada îmbracat în... rochie de mireasa! Furatul miresei este un obicei care de multe ori se transforma într-un adevarat spectacol. Mai nou, au aparut "trupe de talibani", care iau mireasa pe sus si o plimba cu limuzina, nuntasii sperând ca la final, în schimbul pantofului, sa fie rasplatiti regeste. Numai ca exista si nunti la care miresele ramân fara... rochii. Personajul din imaginea de mai jos se poate lauda ca a reusit performanta ca a furat mireasa, însa nu a stiut…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care e statusul casniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a aparut pe rețelele de socializare de curand

17:51, 15.05.2024 - Fosta concurenta de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un barbat pe care l-a intalnit dupa ce a parasit emisiunea par sa fie foarte fericiți impreuna. Iata cum au aparut in mediul online.

Mireasa, sezon 7. Cum au aparut Antonio și Maria in online, dupa ce s-a spus pe grupuri ca s-ar fi desparțit

20:05, 11.05.2024 - Maria și Antonio și-au incantat susținatorii cu cea mai recenta apariție. Pentru ca au existat voci care au spus ca apariția lor tot mai rara in online ar fi un semn al desparțirii, cei care i-au placut pe cei doi in sezonul 7 Mireasa au fost bucuroși sa vada cum se demonsteaza astfel de speculații.

Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a aparut sotia lui Dani: „Imi iau revansa! Peisajul este de poveste”

18:45, 22.04.2024 - La mai puțin de un an de la superba nunta organizata pe malul unui lac din apropierea Capitalei, Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Superba vedeta a facut furori cu cea mai recenta apariție, iar primul care a reacționat a fost chiar soțul ei. Ce intrebare i-a pus prezentatorul matinalului…

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a aparut in mediul online cu ei doi

16:40, 12.03.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa au parte de momente inedite in Dubai, unde aceștia pare ca s-au stabilit. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au o relație frumoasa impreuna, cu care se mandresc constant.


Ce parere ai despre aceasta stire?