Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Numai Cristea nu ajunge

Publicat:

  Botosani: Pap – Ungurusan, Miron, Burca, Acsinte – Tincu, Oaida ("108 -  Morutan) - Roman, Achim ("75 - Cucu), Golofca – Golubovic ("108 - Axente). Antrenor: . CSM: Rusu – Bosoi, Frasinescu, Cioinac, Badic ("97 - Zaharia) – Qaka, ChelaruPlatini, Pedro ("75 - Cristea), Jo ("83  - Sin) – Kizito ("90^2 - Jagodinskis). Antrenor: . Cartonase galbene: Pap ( (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTA Arad – FCU Craiova 3-1 | Mari emoții ca pica pentru trupa lui Trica

20:00, 06.05.2024 - FCU Craiova a facut o noua partida slaba și a pierdut categoric, scor 1-3, la Arad, in fața formației UTA, infrangere care o aduce tot mai aproape de retrogradare. Disputa de luni seara, de pe stadionul „Francisc Neuman“ a contat pentru etapa a 8-a, penultima din play-out-ul Superligii. Gazdele au deschis…

Cum a ajuns sa fie ținut un spital nou-nouț cu lacatul pe ușa patru ani. A costat peste trei milioane de euro

07:05, 16.04.2024 - Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitaliceasca ridicata de la zero in ultimele trei decenii in județ, pentru care s-au platit 3.2 milioane de euro, zace inca nefolosit, fiindca statul roman nu l-a recepționat nici la patru ani de la terminarea lucrarilor.

Tinerii din Botoșani distruși de droguri, abandonați de sistem: NU exista clinici de tratament și dezintoxicare

07:01, 08.03.2024 - Deși acest fenomen a luat amploare și chiar am avut parte de tragedii carora le-au cazut victime și neconsumatori, statul roman a eșuat in lupta cu drogurile. Singurele arme de care dispune sunt DIICOT-urile și centrele antidrog care ofera cel mult o consiliere psihologica.


Ce parere ai despre aceasta stire?