Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai pune pâine în chiftele. Ingredientul care le face sănătoase, suculente și gustoase

Publicat:

Chiftelele sunt unul dintre cele mai delicioase preparate. Se gatesc repede și nu ai nevoie de prea multe ingrediente, dar este important sa le pui pe cele potrivite. Multe gospodine pun paine in chiftele, pe motiv ca așa se omogenizeaza mai bine, dar bucatarii nu recomanda deloc asta. Cu ce inlocuim painea din chiftele Chiftelele […] The post Nu mai pune paine in chiftele. Ingredientul care le face sanatoase, suculente și gustoase appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul

21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…

Ce sa faci cu chiftelele inainte de a le pune in tigaie, la prajit. Asa raman legate si prind o crusta aurie si crocanta

19:25, 22.04.2024 - Gustoase, pufoase, fragede, sunt un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Cu toate ca rețeta nu este dificila și poate fi modificata in numeroase feluri, in funcție de preferințele fiecaruia, exista un truc universal ce te ajuta sa obții cele mai bune rezultate. Afla, din randurile de mai jos,…

Ce pun gospodinele din Banat in sarmalele de post ca sa iasa cu adevarat gustoase. Ingredientul care le da un gust unic

19:20, 14.04.2024 - Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvaluit secretul care te va ajuta sa iasa cu adevarat gustoase și sa nu simți ca nu conțin deloc carne. Este important sa adaugi un ingredient special, care va face minuni cu preparatul tau. Cum faci cele mai bune sarmale de post In…

Chiftele de post cum n-ai mai mancat vreodata. Ingredientul special pe care il adaugau bunicile. Nu te mai saturi mancand

15:35, 11.04.2024 - In aceasta perioada, in care ținem Postul Paștelui, se intampla sa ramanem cu privire la ce mai mancam. Nu trebuie sa ne rezumam doar la cateva preparate, pentru ca exista o mulțime de opțiuni la care putem apela. Chiftelele fara carne și ou sunt o alegere geniala, mai ales daca urmezi rețeta veche,…

Cum preparau bunicile noastre galustele pentru supa. Ingredientul care le facea gustoase si pufoase, nu se mai foloseste acum

18:01, 08.04.2024 - Un rasfaț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne incantau bunicile și mamele noastre și pe care parca nu reușim sa il facem exact ca ele, oricat ne-am stradui. De ce? Poate pentru ca ingredientele sunt astazi de alta calitate, poate pentru ca s-a schimbat puțin…

Nu mai pune bicarbonat de sodiu peste cartofi. Ingredientul prin care sa ii treci inainte de a-i praji pentru a iesi ca la fast-food

12:40, 04.04.2024 - Cine nu adora cartofii prajiți crocanți la exterior și fragezi la interior? Unele gospodine pun bicarbonat de sodiu peste ei pentru a ieși ca la fast-food, insa puteți folosi și un alt ingredient din bucatarie care ii va face super crocanți și delicioși. Iata despre ce e vorba! Nu mai adaugați bicarbonat…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Legumele recomandate pentru consumul zilnic. Foarte puțini romani le mananca, din pacate

12:10, 14.03.2024 - Legumele sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente, pe care orice medic le recomanda. Unele dintre ele ar trebui consumate chiar zilnic, așa cum spun specialiștii. Puțini sunt cei ce știu care sunt cele mai sanatoase opțiuni și cat de des ar trebui sa intre in meniul nostru. Legumele, o adevarata…


Ce parere ai despre aceasta stire?