Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai arunca apa în care ai fiert năutul sau fasolea. Ce fac marii bucatari cu ea: e genial

Publicat:

Invața sa profiți de apa in care ai fiert nautul sau fasolea. Daca ești unul dintre cei care irosesc zeama leguminoaselor, faci o mare greșeala. O poți folosi ca inlocuitor in rețetele tale preferate. Cel puțin, așa procedeaza marii bucatari. Iata ce mare truc culinar exista, a devenit viral pe internet. De ce sa nu […] The post Nu mai arunca apa in care ai fiert nautul sau fasolea. Ce fac marii bucatari cu ea: e genial appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat se fierb ouale pentru Paște ca sa nu crape. Marii bucatari doar așa procedeaza

19:15, 03.05.2024 - Ne afla in perioada sarbatorilor Pascale, iar zilele acestea gospodinele petrec ore in șir pentru a pregati cele mai delicioase bucate tradiționale. De pe masa nu trebuie sa lipseasca ouale roșii. Cat timp se fierb ouale de Paște Cu toții știm ca ouale vopsite nu pot lipsi niciodata de pe masa de Paște.…

Secretul ca sa nu faci fum in casa cand prajești pește. Așa procedeaza marii bucatari la restaurant

14:51, 24.04.2024 - Peștele prajit este un preparat foarte delicios și ravnit de mulți in aceasta perioada, avand in vedere ca mulți creștini respecta postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci cand prajim peștele, dar exista un mic truc prin care putem scapa de aceasta problema. Cum se prajește corect peștele…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Ce poți face cu apa in care ai fiert spanacul. Nu o mai arunca, e mult mai utila decat te-ai fi gandit

14:55, 21.03.2024 - Majoritatea gospodinelor știu cum sa prepare spanacul, și care sunt beneficiile acestuia, dar altele se pare ca nu știu ce poți face cu apa in care ai fiert spanacul, așa ca, de cele mai multe ori, il arunca, ceea ce este greșit. Așa ca, te invitam sa citești mai departe și sa aflii ce poți […] The…

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Secretul știut de marii bucatari

15:00, 27.02.2024 - Pasionații de mancaruri cu fasole cunosc dilema legata de inmuierea acesteia inainte de gatire. Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Și cat timp este necesar? Sunt intrebari frecvente ce necesita raspunsuri precise pentru a obține rezultatele dorite in bucatarie. Tipuri de fasole Exista…

De ce trebuie fiert borșul inainte de a-l pune in ciorba. Cand trebuie pus 

15:55, 19.02.2024 - Borșul este un ingredient cheie in prepararea ciorbelor și supelor, conferindu-le acel gust inconfundabil și o aroma deosebita. Dar știai ca momentul potrivit de a adauga borșul in ciorba poate face diferența intre un preparat reușit și unul nereușit? De ce trebuie fiert borșul inainte de a-l pune in…

Ce trebuie sa faci cu aluatul de clatite inainte de a-l pune in tigaie pentru a nu face cocoloase. Asa procedeaza marii bucatari

19:11, 17.02.2024 - Cu siguranța nimeni nu poate refuza o porție de clatite. Acest desert este adorat de toata lumea, de la mic la mare. Totuși, puține gospodine știu cum sa prepare aluatul pentru clatite. Exista cate un truc care trebuie pus in practica de fiecare data cand le preparați. Ce trebuie sa faci cu aluatul…

Ce sa pui in apa in care fierbe fasolea pentru ca boabele sa ramana intregi. Asa vei avea o mancare aspectuoasa

12:55, 12.02.2024 - Vrei sa gatești fasole? Playtech Știri iți prezinta cateva secrete ale unui preparat perfect. Cum trebuie sa procedezi pentru a te bucura de un rezultat final ca in carțile de bucate. Ingredientul pe care sa-l adaugi in apa cu fasole, pentru ca boabele sa ramana intregi, dar sa fie și moi. Secretele…


Ce parere ai despre aceasta stire?