Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu credeai că Dan Capatos poate să facă așa ceva: își atinge nasul cu limba! Colegii de platou au rămas uimiți!

Publicat:

Prezentatorul emisiunii &"&" și-a uimit din nou fanii, de data aceasta cu un gest ieșit din comun! Vedeta a facut o demonstrație unica!

Foarte puțini oameni își pot atinge limba cu nasul, iar se afla printre ei! Gazda emisiunii a renunțat la orice fel de inhibiție și a aratat tuturor ca se pricepe la asta.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat sa apara, caci surpriza a fost mare pentru toți!

Video de senzatie! Cele mai URMARITE MOMENTE din "Un Show Pacatos", extrem de... pacatoase. Dansul asistentelor i-a…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri 2024. Buletine de vot deja ștampilate și la Iași. Poliția confirma și a deschis dosar penal

16:15, 09.06.2024 - Un cetațean din Iași a reclamat ca la secția de votare nr. 15 de la Petru Poni i-au fost inmanate buletine de vor care aveau deja ștampila pusa pe candidații PSD. Informația a fost anunțata inițial de reprezentanții PNL, care au facut și reclamație la Poliție. PSD a spus ca este vorba de un incident…

Irina Fodor și-a schimbat look-ul in direct la TV. Cum arata acum soția lui Razvan Fodor și de ce a luat aceasta decizie. „Așa cum trebuie sa fie o mama cool”

17:51, 22.05.2024 - Irina Fodor, in varsta de 36 de ani, și-a facut o schimbare de look uimitoare la Neatza cu Razvan și Dani! Soția lui Razvan Fodor i-a surprins pe toți cu decizia ei, mai ales ca cei care o cunosc nu au mai vazut-o in așa ipostaza indrazneata.In cadrul ediției de astazi de la Neatza cu Razvan și Dani,…

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacamurile. Ce a urmat in platou

21:50, 09.04.2024 - Au ieșit scantei la degustarea juraților din ediția 10 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacamurile. Colegii sai au fost luați prin surprindere de reacția lui.

Cați bani cere Oana Zavoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Nu știu daca ii mai da cineva vreodata”

11:35, 28.03.2024 - Oana Zavoranu apare destul de rar in ultima perioada in emisiuni, iar Cristi Brancu a dezvaluit care este motivul. Actrița cere o suma colosala pentru a aparea pe micul ecran.Sunt rare momentele in care Oana Zavoranu mai apare in emisiunile de televiziune, deși fanii sai și-ar dori sa o vada mai des.…


Ce parere ai despre aceasta stire?