Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Norvegia începe vaccinarea adolescenților de peste 16 ani

Publicat:

Norvegia le va oferi adolescentilor cu varsta de 16 si 17 ani posibilitatea de a se vaccina impotriva COVID-19 dupa ce persoanele de peste 18 ani vor fi complet vaccinate, conform unui anunt facut miercuri de guvernul de la Oslo, transmite Reuters. Astfel, vaccinarea adolescentilor ar putea incepe peste cateva saptamani, conform declaratiilor facute de , sefa Institutului de din Norvegia, pentru televiziunea NRK Aproximativ 88% dintre norvegienii de peste 18 ani au primit o prima doza de vaccin si respectiv 53.5% sunt vaccinati cu schema completa. Adultii norvegieni…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acoperirea vaccinala in judetul Hunedoara, in scadere in ultimii doi ani atat in mediul urban cat și in mediul rural

15:06, 02.04.2024 - Directia de Sanatate Publica a Judetului Hunedoara, in colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, directorii unitaților de invațamant, profesorii diriginți, medicii și asistentele medicale din cabinetele medicale școlare, medicii de familie, asistenții medicali comunitari și mediatorii sanitari…

Acoperirea vaccinala in judetul Hunedoara

15:00, 02.04.2024 - Directia de Sanatate Publica a Judetului Hunedoara, in colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, directorii unitaților de invațamant, profesorii diriginți, medicii și asistentele medicale din cabinetele medicale școlare, medicii de familie, asistenții medicali comunitari și mediatorii sanitari…

Specialiștii de la INSP indeamna parinții sa-și vaccineze copiii

07:35, 06.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica (INSP) face, marti, un nou apel la vaccinarea copiilor, explicand ca in Calendarul National de Vaccinare sunt prevazute vaccinuri care protejeaza impotriva a 11 boli. „Vaccinarea este cea mai sigura metoda prin care va puteti proteja copiii impotriva anumitor…

Institutul National de Sanatate Publica face apel la vaccinarea copiilor. "Este cea mai sigura metoda pentru a va proteja copiii"

20:21, 05.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica face un nou apel la vaccinarea copiilor. Imunizarea prin vaccinare este cea mai sigura metoda de protejare a copiilor, transmit specialiștii. Rujeola, difteria și tetanosul sunt doar 3 dintre cele 11 boli infecțioase pentru care vaccinul este gratuit in Romania,…

Avertismentul dr. Valeria Herdea, președintele CNAS: ”Vrem sau nu vrem sa recunoastem, suntem in epidemie de rujeola”

13:55, 26.02.2024 - Cazurile de rujeola au cuprins aproape toata țara, inclusiv municipiul București. Conform datelor Institutului Național de Sanatate Publica, sunt peste 5.200 de imbolnaviri și șase decese de la inceputul lunii decembrie pana in prezent. Președintele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate, dr. Valeria…

Rusia a folosit pentru prima data racheta hipersonica Zircon in Ucraina - experți

06:10, 13.02.2024 - O analiza preliminara a dus la concluzia ca Rusia a lovit saptamana trecuta Kievul cu racheta hipersonica Zircon, aceasta fiind prima utilizare a acesteia in razboiul de aproape doi ani, ceea ce reprezinta o noua provocare pentru apararea aeriana a Ucrainei, a declarat luni seful unui institut de cercetare…

Avertisment MAE pentru romanii care pleaca din țara. Ce este "MALARIA de import" și care sunt riscurile?

23:40, 12.02.2024 - MAE aminteste cetatenilor romani care urmeaza sa efectueze o deplasare internationala sa se informeze asupra conditiilor de calatorie in tarile pe care intentioneaza sa le viziteze, ca urmare a cresterii numarului de cazuri de imbolnavire cu ”malarie de import”, inclusiv a cazurilor care au dus la decesul…

Vaccin in funcție de destinație: „vaccinarea se va face cu 4 – 6 saptamani inaintea calatoriei”

09:20, 08.02.2024 - Schema de vaccinare inaintea unei calatorii internationale este personalizata si este recomandata de medic, in functie de destinatie, durata, vaccinari obligatorii sau recomandate in zona respectiva, riscurile de imbolnavire specifice zonei, a transmis, miercuri, 7 februarie, Institutul National de…


Ce parere ai despre aceasta stire?