Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi licitații pentru segmente din Autostrada Transilvania

Publicat:

CNAIR va lansa, pana la finele anului, licitatii pentru proiectarea si executia a trei noi segmente din soseaua rapida cu care clujenii asteapta de multi ani sa fie conectati la Europa civilizata. ...

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Ligue 1: Lille vs Lyon - Duel pentru Europa

08:10, 06.05.2024 - Lille - Lyon, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Frantei, este programat, luni, 6 mai, de la ora 22:00, pe Stade Pierre Mauroy, si va fi transmis in direct de Digi Sport 4, Orange Sport 4 si Prima Sport 4.

Josep Borrell avertizeaza ca Rusia e o amenințare existențiala pentru Europa: „Daca va avea succes, Putin nu se va opri in Ucraina”

16:30, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o „amenintare existentiala” pentru Europa, deoarece, daca va avea succes, presedintele rus, Vladimir Putin, nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Coaliția a agreat masuri de sprijin pentru diferite segmente din economie și social

19:35, 08.03.2024 - Coaliția a agreat masuri de sprijin pentru diferite segmente din economie și social pentru perioada urmatoare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice. Intre masuri se numara și deblocarea Programului Național de Infertilitate.

Țara din Europa care interzise zborurile interne. Cum s-a ajuns la decizia drastica

00:40, 26.02.2024 - O țara din Europa a interzis zborurile interne, pe distanțe scurte. Autoritațile incearca sa reduca emisiile de gaze cu efect de sera și sa promoveze transportul feroviar, care este mai ecologic, avand și legaturi importante intre orașele statului.

UE adopta cel de al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la declanșarea razboiului

21:35, 24.02.2024 - Comisia saluta adoptarea de catre Consiliu a celui de-al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. La doi ani de la invadarea brutala a Ucrainei de catre Rusia, sprijinul UE pentru Ucraina și pentru poporul sau se menține neatenuat. Europa este unita și hotarata sa iși apere in continuare valorile…

Iohannis: Este important ca Europa sa ramana unita, sa continue sa furnizeze ajutorul de care Ucraina are nevoie

18:15, 23.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, vineri, ca este important ca Europa sa ramana unita, in ciuda dificultatilor cu care se confrunta, si sa continue sa furnizeze ajutorul de care Ucraina are nevoie.

Europa iși revine surprinzator și da primele semne de creștere

06:35, 23.02.2024 - Actiunile europene au crescut joi, iar indicele de referinta Stoxx 600 a atins la un nivel record, in timp ce investitorii au evaluat rezultatele financiare ale companiilor si datele care arata imbunatatirea perspectivelor economice in Europa, transmite CNBC, informeaza News.ro. Indicele Stoxx 600…

DACIA prezinta trei premiere la SALONUL AUTO de la Geneva: Duster, Spring și Sandrider

10:15, 22.02.2024 - Dacia va fi prezenta la Salonul Auto de la Geneva care va avea loc intre 26 februarie și 3 martie 2024.  La standul sau, de 900 m2, Dacia va prezenta noul Duster, noul Spring și prototipul pentru competiția in Raliul Dakar: Sandrider.  Mai DUSTER decat oricand Noul Duster, modelul SUV emblematic al…


Ce parere ai despre aceasta stire?