Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nigeria: 22 de femei, răpite de jihadiștii din gruparea Boko Haram în două atacuri comise în nord-estul țării

Publicat:

Islamiștii din gruparea au rapit 22 de femei in doua atacuri comise in nord-estul Nigeriei, informeaza sambata AFP, citand surse concordante.

În primul lor raid, jihadiștii au atacat joi satul Pulka, aproape de frontiera cu Camerunul, loc de unde au rapit 18 fete.

Luptatorii "au sosit în vehicule de teren în jurul orei 6,00 și au luat 14 fete, cu vârsta de 17 ani și mai puțin, în timp ce locuitorii fugeau spre padure", a declarat pentru AFP, prin telefon, un șef local.

"Ei au prins…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat o ofensiva terestra in nord-estul Ucrainei. Armata ucraineana: primele atacuri au fost respinse, luptele continua

15:21, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Lovituri ale Israelului in estul Libanului dupa ce Hezbollah a doborat o drona israeliana

08:35, 07.04.2024 - Atacuri israeliene au vizat in zorii zilei de duminica estul Libanului, unde Hezbollah este puternic implantat, a declarat o sursa apropiata acestei formatiuni pro-iraniene, transmite AFP, citata de Agerpres.

Avertizare de la meteorologi: Vant in cea mai mare parte a țarii. Cum va fi vremea la București

10:21, 29.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis vineri, 29 martie, o atenționare de intensificare a vantului in cea mai mare parte a țarii, valabila pana la sfarșitul zilei. In București, vremea va continua sa se incalzeasca.Pe parcursul zilei de astazi, intre orele 10:00 și 21:00, temporar vor fi intensificari…

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

#Ucraina: Kievul raporteaza lupte grele in estul tarii

06:30, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa. Luptele sunt centrate in zona situata la vest de Bahmut, a declarat Serhii Sidorinon pentru televiziunea ucraineana.’Inamicul…

Rapire in masa, in Nigeria. Peste 280 de elevi au fost rapiți dintr-o școala

12:20, 08.03.2024 - Peste 280 de elevi au fost rapiți in orașul Kuriga, din nord-vestul Nigeriei. Ei au fost luați de barbați inarmați care au intrat in școala cu motocicletele. Bandele din Nigeria au capturat sute de oameni in ultimii ani.

Zeci de femei au fost rapite de jihadiștii din nordul Nigeriei

01:25, 07.03.2024 - Zeci de femei au fost rapite de jihadiștii Boko Haram din nord-estul Nigeriei. Potrivit martorilor, rapirea in masa a avut loc in timp ce femeile adunau lemne de foc. Numarul victimelor nu este cunoscut, iar unii martori vorbesc de sute de femei rapite.

Razboi in Ucraina, ziua 727. Mai multe atacuri aeriene si terestre, respinse in sud-estul tarii. Ajutor militar din partea Suediei

11:35, 20.02.2024 - Ucrainenii susțin ca au respins mai multe atacuri aeriene și terestre ale rușilor. Acestea au avut loc in noaptea de luni spre marți la Zaporojia. In zona, rușii au mobilizat numeroase trupe. Reprezentanții Forțele armate ale Ucrainei au declarat ca au respins atacurile rușilor impotriva regiunii din…


Ce parere ai despre aceasta stire?