Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicu Covaci îşi lansează cartea autobiografică şi albumul în Hunedoara

Publicat:

Iubitorii de muzica si de lectura sunt invitati miercuri la Galeria de , unde fondatorul trupei Phoenix, Nicu Covaci, le va prezenta cartea autobiografica „Phoenix” si noul album „Vino, Tepes!”.

Evenimentul incepe la ora 17.00. Romanul autobiografic lansat de Nicu Covaci este impartit in doua volume.

Primul dintre ele cuprinde perioada 1962 - 1977, de la infiintarea trupei, la fuga membrilor ei in  Occident, iar volumul al doilea cuprinde perioada 1978 - 2014, in care trupa a pastrat filonul creativ romanesc.

Ultimul concert al trupei Phoenix in Hunedoara

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea rea a facut prapad in țara: Vijelii, grindina și ploi. Mai multe mașini au fost luate de o viitura

07:11, 06.05.2024 - Trai mașini au fost luate de ape in localitatea Valcanești din județul Prahova, dupa ce s-a produs o viitura pe paraul Sarata. Șuvoaie uriale au invadat strazile dupa o rupere de nori. Autoritațile au emis și un mesaj Ro-alert pentru a avertiza populația sa se puna la adapost.Zeci de hectare de livezi…

Imagini spectaculoase cu Drumul Expres care va lega Romania de Occident: pe autostrada pana in Grecia

16:41, 26.03.2024 - Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, publica imagini cu drumul expres care leaga Centura Oradei și Autostrada Transilvaniei. Acest drum expres este o componenta esențiala pentru transportul din Romania și va asigura o ieșire mai rapida din țara. De asemenea, ministrul…

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Romanul dintr-un sat pustiu, complet rupt de lume. „Am ramas sa am grija de biserica și de școala“ VIDEO

23:15, 18.03.2024 - Satul Almașel din Hunedoara a ramas aproape pustiu și izolat in Munții Metaliferi din cauza drumurilor rele. Aici a ramas Iosif, un localnic de 85 de ani, care are grija de zestrea așezarii: fosta școala și biserica satului.

Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon, conduși pe ultimul drum. Imagini sfașietoare de la inmormantare / FOTO

09:15, 15.03.2024 - Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon au fost conduși pe ultimul drum. Au aparut imagini sfașietoare de la inmormantarea celor doi copii de 9 ani. Intreaga comunitate și-a luat ramas-bun de la ei.

Imagini tulburatoare de la inmormantarea Ana Mariei, adolescenta ucisa de iubitul beat in Braila. Zeci de oameni au condus-o pe ultimul drum / VIDEO

15:45, 06.03.2024 - Adolescenta de 16 ani din Braila a fost condusa pe ultimul drum. Tanara a fost ucisa de iubitul ei, care s-a urcat beat la volan și a produs un accident ingrozitor. Zeci de persoane s-au prezentat la inmormantarea ei și au fost alaturi de ea in ultimele momente.

Mile Povan a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Primele imagini de la inmormantare/ FOTO

15:00, 01.03.2024 - Momente dureroase pentru familia și apropiații lui Mile Povan. Artistul a fost astazi condus pe ultimul drum. Sute de persoane au venit atat la priveghi, cat și la inmormantare. Și oamenii simpli au mers la ceremonie și s-au rugat pentru sufletul lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?