Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicu Bitea, dat afara prin executor: Cred ca acest om confunda STPT cu Goia SA!

Publicat:

n-a avut viața lunga la STPT. Instalat director adjunct la inceputul anului, a fost dat afara de fara prea multe explicații și a primit inștiințarea acasa, prin executor judecatoresc! Anterior, Goia ii imputase ca e mizerie in tramvaie, insa Bitea spune ca totul i se trage de la intalnirile avute cu sindicatul neagreat de conducerea societații.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

De 16 ani, Radio ZU e numarul 1

11:00, 30.05.2024 - Echipa matinalilor Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan, a inceput saptamana cu o ZUper veste. Conform rezultatelor celui mai nou Studiu de Audiența, Radio ZU este ascultat zilnic de peste 2 milioane de oameni, doar in Romania. „Anul asta, implinim 20 de ani neintrerupți de radio impreuna.…

Tranzacție de 3,5 miliarde lire sterline: Compania Royal Mail ar putea fi preluata de un miliardar ceh

20:01, 15.05.2024 - Compania Royal Mail ar putea fi preluata de un miliardar ceh. Acesta propune suma de 3,5 miliarde de lire sterline pentru realizarea tranzacției. Anterior, proprietarii Royal Mail au respins o oferta mai mica a miliardarului.

Proiectul legii privind apararea Romaniei: MApN va putea interveni in afara țarii pentru „protejarea cetațenilor romani aflați in pericol”

11:25, 02.04.2024 - Ministerul Apararii Nationale (MApN) a pus in dezbatere publica proiectul de lege privind apararea naționala a Romaniei. Noua lege aduce in discuție și conceptul de amenințari hibride la adresa securitații Romaniei.

VIDEO/ Scene violente la finalul meciului Columbia - Romania: Fanii columbieni au scos cuțitele

13:30, 27.03.2024 - Meciul dintre Columbia și Romania de pe Wanda Metropolitano a fost urmat de scene violente intre fanii columbieni.  Suporterii naționalei sud-americane s-au luat la bataie pe Metropolitano, imediat dupa fluierul final, noteaza gsp.ro. Evenimentele violente din interiorul stadionului au fost publicate…

Invazie de ploșnițe intr-o școala din București. Parinte: „Cand ajunge copilul acasa il dezbrac afara, il verific. Nu e normal”

11:30, 20.03.2024 - Este alerta intr-o școala din Sectorul 5 al Capitalei. Parinții se plang ca sunt ploșnițe in clase, pe care copiii le-ar aduce acasa pe haine și ghiozdane. Intr-un raspuns pentru Digi24, Primaria Sectorului 5 confirma ca ploșnițele au reaparut, dupa doua ture de dezinsecție.

Este legal ca parinții sa dea afara din casa un copil adult? Ce spune legea, de fapt

23:26, 14.03.2024 - Un nou fenomen devine din ce in ce mai evident in multe colțuri ale lumii, dar mai cu seama in statele membre ale Uniunii Europene: tinerii pleaca tot mai tarziu din caminul familiei. Situația este și subiectul unei legi despre care foarte puțini romani știu. Afla, din randurile de mai jos, daca este…

Digi RCS RDS l-a dat afara pe loc pe Paul Nicolau de la Taverna Racilor. Pescobar a fost concediat și ar fi putut ajunge dupa gratii

15:35, 07.03.2024 - Inainte de a deschide restaurantul Taverna Racilor, din care caștiga milioane de euro, Paul Nicolau a lucrat la Digi RCS RDS ca agent de vanzari. Pescobar a fost dat afara, insa, cu scandal, iar motivul este halucinant!VEZI AICI CE ACUZE I S-AU ADUS ȘI CUM A FOST LA UN PAS DEAREST!


Ce parere ai despre aceasta stire?