Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Corbeanu: „Exerciţii de globalizare”

Publicat:

Globalizarea accelerata a lumii actuale aduce nu numai avantaje, despre care ni se vorbește curent, ci și dezavantaje, despre care se vobește mai puțin sau deloc.In volumul de fața, autorul abordeaza, dintr-o perspectiva critica, nu numai aspecte ale globalizarii, ci și numeroase alte teme de ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

China a inceput exercitii militare de „pedepsire” in jurul Taiwanului. Taipei acuza Beijingul de „provocari si actiuni irationale”

08:35, 23.05.2024 - China a inceput joi, in jurul Taiwanului, doua zile de exercitii de „pedepsire”, declarand ca sunt un raspuns la „acte separatiste”. Armata taiwaneza si-a mobilizat fortele si s-a declarat increzatoare ca poate proteja insula, condamnand China pentru „provocari si actiuni irationale”.

Rusia efectueaza exerciții de lansare a armelor nucleare tactice, in apropiere de Ucraina

17:20, 22.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anunțat marți lansarea de exerciții militare implicand arme nucleare tactice in apropierea Ucrainei, motivand ca acestea, ordonate de Vladimir Putin la inceputul lunii, reprezinta un raspuns la „amenințarile” occidentale.

Ce sunt armele nucleare tactice și de ce a ordonat Rusia efectuarea de exerciții

08:30, 07.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anunțat luni ca armata va efectua exerciții cu arme nucleare tactice - fiind pentru prima data cand un astfel de exercițiu este anunțat public de Moscova, relateaza Independent.

(VIDEO) Doi cai fugiți prin centrul Londrei, in „stare grava”

07:10, 26.04.2024 - Este „prea devreme pentru a ști” daca doi cai ai armatei britanice vor reveni la sarcinile oficiale dupa ce au fost raniți cand au fugit prin Londra. Șapte cai au fost speriați de un zgomot puternic in Belgravia, iar patru și-au aruncat calareții și au fugit prin oraș. Doi dintre cai raman in stare…

Exerciții militare langa Sfantu Gheorghe

18:05, 09.04.2024 - Acestea au loc in perioada 8-12 aprilie, cand Forțele Terestre ale Armatei Romane se pregatesc in baza militara a Batalionului 22 Vanatori de Munte "Cireșoaia", acompaniate de avioane și elicoptere ce survoleaza zona municipiului. Purtatorul de cuvant al Brigazii 61 Vanatori de Munte, plt. adj. Alin…

Militarii Batalionului 631 Tancuri „Oituz”, in exerciții intensive pe poligonul Dealul Bacaului

09:35, 05.04.2024 - Militarii din cadrul Batalionului 631 Tancuri „Oituz” din Bacau și-au intensificat antrenamentele in aceasta perioada printr-un exercițiu de antrenament de nivel pluton desfașurat pe poligonul de instrucție Dealul Bacaului. Obiectivul principal al acestui exercițiu a fost perfecționarea deprinderilor…

(video) Focuri de arma și explozii la Balți: Brigada de infanterie „Moldova” a efectuat exerciții militare

18:56, 21.03.2024 - Focuri de arme și explozii au rasunat astazi, in orașul Balți. Anterior, autoritațile nu au anunțat despre eventuale exerciții militare, dar astazi au confirmat ca este vorba despre aplicații.

NATO incepe exerciții de amploare in nordul Europei. Pentru prima data participa și Finlanda

11:40, 04.03.2024 - Exercițiul Nordic Response 2024, la care Finlanda va participa pentru prima data in calitate de membru cu drepturi depline al NATO, incepe astazi. Exercițiul se va desfașura in Finlanda, Suedia și Norvegia.


Ce parere ai despre aceasta stire?