Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Niciun nou deces din cauza noului coronavirus raportat luni în Irlanda

Publicat:

Irlanda nu a inregistrat luni niciun nou deces provocat de noul coronavirus pentru prima oara din 21 martie, conform unui anunt facut de ministerul sanatatii de la Dublin, citat de AFP și preluat de agerpres. "In ultimele 24 de ore nu au fost raportate noi decese", a declarat directorul medical in cadrul unei conferinte de presa.

Conform ultimului bilant revizuit, in Irlanda COVID-19 a facut in total 1.606 victime la o populatie de 4.9 milioane de locuitori.

Intr-o postare pe Twitter, premierul a salutat aceasta "zi a sperantei", exprimandu-si increderea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se anunța scandal diplomatic major din cauza Palestinei - Irlanda și Austria, gata sa ia decizia care va starni revolta Israelului

07:00, 10.04.2024 - Ministrul de Externe Michael Martin a declarat marti, la Dublin, ca Irlanda se pregateste sa recunoasca un stat palestinian in urmatoarele saptamani, transmite AFP. O decizie similara este discutata și in Australia. Romania recunoaște la nivel diplomatic Palestina din 1988.

UTCN participa la o noua intalnire de lucru in cadrul proiectului Universitatea Europeana de Tehnologie EUT+

11:10, 09.04.2024 - In perioada 8 – 12 aprilie, la Dublin, Irlanda, are loc cea de-a treia intalnire fizica de lucru in cadrul proiectului Universitatea Europeana de Tehnologie EUT+, dedicata implementarii EUt Accelerate.

Scandal in Anglia din cauza noului tricou al echipei naționale de fotbal

10:40, 22.03.2024 - O ampla dezbatere a pornit in Anglia dupa ce compania Nike a prezentat tricoul oficial al naționalei de fotbal pentru Campionatul European din Germania. Asta deoarece obișnuita cruce roșie pe fundal alb a fost modificata, folosindu-se alte culori. In discuții a intervenit și liderul opoziției, potrivit…

Irlandezii au respins eliminarea din constituție a fragmentelor care defineau femeia drept „casnica”

19:50, 09.03.2024 - Irlanda e pe cale sa respinga modificarile propuse la constituție, prin care urmau sa fie eliminate sintagme sexiste și misogine din legea fundamentala a republicii insulare, o infrangere grea pentru guvernul premierului Leo Varadkar, relateaza The Guardian.

Facebook a picat marți seara, pentru mai bine de o ora. Utilizatorii au fost scoși automat din conturi

18:35, 05.03.2024 - Utilizatorii Facebook au raportat probleme in accesarea rețelei sociale și a aplicației de mesagerie Facebook Messenger, marți, 5 martie 2024, in jurul orei 17.00 ora Romaniei. Dupa aproximativ o ora și jumatate, problemele au fost rezolvate iar utilizatorii au putut sa isi acceseze din nou conturile.…


Ce parere ai despre aceasta stire?