Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Namaste!

Publicat:

La mijlocul lunii octombrie, timp de trei zile, bucurestenii s-au lasat purtati, pe aripile culturii indiene, la !- Buna ziua, India! Festivalul, aflat la cea de a patra editie, s-a desfasurat la al .

Oricat de stresati ori preocupati intrau pe portile al , vizitatorii faceau fata unei transformari bruste cand paseau in poveste. Se calmau, se bucurau de atmosfera primitoare, apoi se indreptau spre expozitii, lansari de carte, dans, produse cu specific indian,…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Timp de 30 de zile, accesul la toate expozițiile și evenimentele Muzeului Național al Banatului din Timișoara va fi gratuit, pentru toate categoriile de public datorita CONSTRUCTIM

16:40, 28.05.2024 - Totul pentru spectacol, totul pentru spectatori. In premiera naționala, principala instituție muzeala din vestul Romaniei iși deschide larg porțile și așteapta publicul oferind acces fara costuri grație unui parteneriat strategic cu compania timisoreana CONSTRUCTIM SA. Prima luna de vara este una speciala…

MINAC: Vernisajul expozitiei temporare O istorie a celui mai vechi oras locuit din Romania – Constanta“ la sediul Muzeului National de Istorie a Moldovei

22:05, 14.05.2024 - Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, in parteneriat cu Muzeul National de Istorie a Moldovei din Chisinau, Republica Moldova, organizeaza sambata, 18 mai 2024, ora 13.00, la sediul Muzeului National de Istorie a Moldovei, vernisajul expozitiei temporare: O istorie a celui mai vechi oras…

O noua expoziție la Muzeul Național de Arta din Timișoara

10:31, 10.05.2024 - „Lifeline” marcheaza expoziția cu numarul 100 a artistului german Dieter Mammel. Acesta ofera vizitatorilor Muzeului Național de Arta din Timișoara o panorama a creațiilor sale din ultimii 20 de ani.

Engolpionul din aur din colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei - o dovada a prezentei artei bizantine pe teritoriul tarii noastre

14:55, 30.04.2024 - Engolpionul cruce relicvar din aur descoperit la Dinogetia, sec. XI, face parte din colectia Muzeul National de Istorie a Romaniei si reprezinta o dovada a prezentei artei bizantine pe teritoriul tarii noastre. In acceptiune larga, engolpionul este un obiect caruia ii sunt atribuite puteri apotropaice,…

Iasi: Muzeul ‘Nicolae Gane’, redeschis publicului dupa 16 ani, in urma finalizarii lucrarilor de restaurare

18:30, 19.04.2024 - Muzeul ‘Nicolae Gane’, unul dintre cele 17 muzee din reteaua Muzeului National al Literaturii Romane (MNLRI) Iasi, a fost redeschis publicului, dupa 16 ani, in urma finalizarea lucrarilor de restaurare finantate cu fonduri europene. Cladirea de pe strada Nicolae Gane 22 A este acum un spatiu modern…

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Haina il face pe om. Șase secole de istorie vestimentara", catalog de expozitie

21:30, 14.04.2024 - "Haina il face pe om. Sase secole de istorie vestimentara, catalog de expozitie, bilingv romana engleza, editia a III a revizuita si adaugita, 159 de pagini, 2021 al Muzeului National de Istorie a Romaniei. Catalogul, ajuns la editia a III a revizuita si adaugita, contine o noua grafica si mai multe…

”Simte istoria”,  proiect nou al Muzeului Național al Bucovinei la Cetatea de Scaun a Sucevei destinat elevilor cu deficiențe auditive și vizuale

22:35, 05.03.2024 - Odata cu redeschiderea Cetații de Scaun a Sucevei și din dorința de oferi șanse egale de participare la activitațile de educație muzeala mai multor copii, Muzeul Național al Bucovinei vine anul acesta cu un proiect nou, ce se va desfașura pe tot parcursul anului școlar, in cadrul Serviciului Cetatea…

Doua muzee buzoiene, partenere ale Muzeului Național al Romaniei

00:11, 01.03.2024 - In perioada februarie – noiembrie, alaturi de Muzeul Național de Istorie a Romaniei (MNIR) se afla doua muzeee buzoiene care au calitate de parteneri intr-un proiect cultural intitulat „Tradiție in lut – in siajul artiștilor ceramiști”. Este vorba despre Muzeul Județean și despre Muzeul Municipal „Octavian…


Ce parere ai despre aceasta stire?