Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moscova avertizează că vor exista consecinţe pentru SUA după ancheta unui jurnalist în cazul exploziilor la Nord Stream

Publicat:

Un jurnalist de investigatie american, , laureat al premiului Pulitzer, a sustinut pe blogul sau ca SUA se afla in spatele exploziilor care au provocat fisurarea conductelor instalate pe sub .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania susține ca a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizeaza ca vor exista consecințe

10:05, 03.05.2024 - Berlinul a acuzat vineri hackeri rusi sustinuti de Moscova de un atac cibernetic intolerabil impotriva membrilor Partidului Social-Democrat german si a avertizat ca vor exista consecinte. „Astazi putem spune fara ambiguitate ca putem atribui acest atac cibernetic unui grup numit APT28, care este condus…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Rusia investigheaza noi detalii care duc catre „o pista ucraineana” in ancheta atacului terorist de la Moscova

10:15, 05.04.2024 - Comitetul de ancheta rus a anuntat vineri ca examineaza o pista ucraineana in atentatul comis in martie la o sala de concerte de langa Moscova si care a fost revendicat de catre gruparea jihadista Stat Islamic, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Gerhard Schroder. Solutia de urmat cu Putin

11:55, 28.03.2024 - Fostul cancelar german Gerhard Schroder sustine in continuare ca prietenia sa cu presedintele rus Vladimir Putin ar putea contribui la incheierea razboiului din Ucraina, noteaza joi DPA, preluata de Agerpres. ”Lucram impreuna cu intelepciune de multi ani. Poate ca acest lucru poate inca sa ajute la…

Moscova acuza NATO ca transforma Moldova intr-o „a doua Ucraina" și avertizeaza cu privire la posibile consecințe

13:35, 29.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, a acuzat NATO ca transforma Republica Moldova intr-o „a doua Ucraina”, fara a se gandi la „posibile consecințe”, raspunzand unei declarații facute de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana.

Avocatul lui Alexei Navalnii a fost arestat! Vasili Dubkov a fost alaturi de mama lui, pentru a prelua trupul fiului

08:45, 28.02.2024 - Cazul lui Alexei Navalnii continua cu informații controversate. Avocatul opozantului a fost arestat, in urma cu puțin tima, in Moscova. Vasili Dubkov a fost alaturi de mama lui Alexei Navalnii la inchisoarea unde a murit acesta, pentru a-i prelua trupul neinsuflețit.

Se pune batista pe țambal in cazul exploziilor de la Nord Stream? Dupa Suedia, si Danemarca a inchis ancheta

14:10, 26.02.2024 - Copenhaga a anuntat luni ca inchide investigatia demarata dupa exploziile din 2022 care au afectat conductele submarine Nord Stream, ce transportau gaze rusesti catre Germania, Danemarca fiind a doua tara care face acest lucru, dupa ce Suedia a inchis, la randul ei, o ancheta pe care o desfasurase separat,…

Dupa Suedia, Danemarca anunța ca inchide și ea ancheta exploziilor de la Nord Stream

12:10, 26.02.2024 - Danemarca a anunțat, luni, ca oprește investigația in privința exploziilor de la gazoductele Nord Stream, din 2022, relateaza Reuters. Danemarca a e a doua țara care ia o astfel de decizie, dupa Suedia.


Ce parere ai despre aceasta stire?