Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente tragice pentru Heidi Klum! Fiul ei de sapte ani era sa se inece in apele oceanului

Publicat:

nu este numai un supermodel, ci si o eroina. Ea si-a salvat fiul in varsta de sapte ani si cele doua bone din apele oceanului.

Cand a observat ca cei trei au probleme cu valurile, vedeta a sarit imediat in apa pentru a-i salva. A primit ajutor de la partenerul ei, .

Baietelul a fost scos cu usurinta din ocean, insa cele doua ingrijitoare au fost mai afectate. Ele au stat intinse pe nisip minute in sir dupa incident, avand probleme cu respiratia.

"Au fost luati de valurile puternice. Bineinteles, ca mama, am fost foarte ingrijorata pentru…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

FII REPORTER: Probleme cu debitul de apa la Jelna. Localnicii din Mogoșeni se tem ca vor petrece Paștele fara apa

18:36, 01.05.2024 - Mai mulți cititori ne-au scris mesaje, ingrijorați ca vor ramane de Paște fara apa potabila. Este vorba despre locuitorii din Jelna, Mogoșeni și Cociu. „Suntem familia Ardeleanu din Jelna și va cerem din nou ajutorul. Este in legatura cu Aquabis și va trimit un mic video de astazi ca sa vedeți cata…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Știrile Antena Stars. Florin Vasilica a fost umilit. Noi probleme pentru fiul lui Liviu Vasilica, dupa moartea artistului: „Am refuzat...” / VIDEO

15:30, 04.04.2024 - Momente grele pentru fiul lui Liviu Vasilica! Florin Vasilica susține ca a fost umilit și ca se confrunta cu noi probleme, dupa moartea tatalui sau. Ce a marturisit acesta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Video. Momente tragice la inmormantarea campioanei la tir, Andreea Rabciuc, disparuta acum doi ani in Italia

13:41, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc, tanara de 27 de ani, campioana la tir, data disparuta in Italia in 2022 și gasita moarta dupa aproape 2 ani, a fost inmormantata miercuri, in Jesi, privincia Ancona. Andreea a disparut in martie 2022, iar ramașițele ei au fost gasite dupa doi ani, pe 20 ianuarie 2024, intr-o casa parasita…

Momente de tensiune maxima: un Airbus A330 - Lufthansa a aterizat de urgenta in Rodos, Grecia, din cauza unei probleme electrice

02:25, 19.03.2024 - Un avion al companiei aeriene germane Lufthansa cu 190 de pasageri la bord, cu destinatia Dubai, a aterizat de urgenta luni dupa-amiaza in Rodos, Grecia, din cauza unei probleme "electrice", a anuntat Fraport, operatorul german care gestioneaza aeroporturile regionale din Grecia, relateaza AFP, citat…

O creatura marina misterioasa a fost descoperita in apele Marii Britanii: Este una dintre „multele secrete neexplorate ale oceanului”

08:05, 03.03.2024 - O noua specie de limax de mare a fost gasita in apele Marii Britanii. Aceste creaturi viu colorate se intalnesc de obicei in ape mai calde, ceea ce a facut ca descoperirea sa fie inca și mai surprinzatoare, potrivit BBC.

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.


Ce parere ai despre aceasta stire?