Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment demn de marile scene ale lumii! Briana Gusu ridică publicul în picioare cu “Bang Bang” de la Jessie J, Ariana Grande şi Nicki Minaj: “Wow, unde ajunge cu vocea!”

Publicat:

are 10 ani si vine din Galati pentru a pune mana pe marele premiu din cel de-al optulea sezon . Pepe i-a ales piesa "" interpretata de Jessie J, și .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna jucatoare a lumii de CS:GO in ultimii 2 ani, interviu pentru GSP: „Este un moment wow, de neimaginat!”

16:45, 23.04.2024 - Ana Dumbrava (24 de ani), cea mai buna jucatoare de CS:GO din lume in ultimii 2 ani, a oferit un interviu pentru GSP in care a vorbit despre aceasta performanța extraordinara, dar și despre obiectivele pe care le are in continuare in cariera. ...

Carlos Ferreira, prim clarinetist al Orchestrei Naționale a Franței, vine de pe marile scene ale lumii la Timișoara

13:25, 18.04.2024 - Carlos Ferreira este unul dintre cei mai apreciați clarinetiști ai momentului. Tanarul este prim clarinetist al Orchestrei Naționale a Franței și va putea fi vazut vineri, 19 aprilie, de melomanii timișoreni.

O eleva de clasa a IV-a din Dambovița a cucerit juriul și a ridicat publicul in picioare la „Romanii au Talent”! Andra: „Vocea ei este balsam pentru suflet”

21:35, 16.03.2024 - Edina Neagu este un alt copil foarte talentat din județul Dambovița care a uimit juriul și publicul in preselecțiile celei mai vizionate emisiuni din aceasta perioada, Romanii au talent, difuzata de postul național ProTv. Edina este din comuna Varfuri și, la 10 ani, este pasionata de muzica, in special…

VIDEO | Moment fabulos la Romanii au talent, cu publicul in lacrimi - La 8 ani, are o voce exact ca a Madalinei Manole

12:40, 09.03.2024 - Intr-o lume in care arta și talentul se impletesc in cele mai neașteptate moduri, povestea micuței Rebeca se distinge ca un veritabil basm modern. La doar 8 ani, Rebeca a reușit sa iși uimeasca nu doar familia, ci și pe cei din jur cu o voce care pare desprinsa dintr-o alta epoca, aducandu-i un omagiu…

Marocanul Rouaj, antrenorul de taekwondo care a pus Romania pe harta lumii la arte marțiale. Adora cozonacul și mamaliga

10:20, 09.03.2024 - Rouaj Mourad preda arte marțiale de opt ani la Galați, unde și-a deschis propria academie. Are un stil aparte de lucru cu adolescenți, prin care ii transforma din tineri-problema in campioni la taekwondo și pregatește inclusiv copii cu nevoi speciale.

(video) Un moldovean a cucerit publicul cu vocea sa unica la „Romanii au talent”: „Absolut superb!”

19:05, 02.03.2024 - Artiom Topal, un artist talentat din Giurgiulești, Republica Moldova, a trait momente semnificative in calatoria sa muzicala. Unul dintre aceste momente a fost atunci cand a scris un album pentru grupul Rift Sequence, in care nu doar canta, ci și compune muzica, scrie protv.ro.

Jo și Liviu Teodorescu, provocare de Bollywood la „Te cunosc de undeva!”. „O sa fie un moment haios”

15:05, 23.02.2024 - In cel mai recent episod al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Jo și Liviu Teodorescu se pregatesc sa ofere o interpretare plina de energie a unui hit Bollywoodian. Publicul se așteapta la un moment de dans exploziv și la o prestație muzicala de excepție.

George Stanga, presedinte PNL Galati: „500 de membri ai organizatiei judetene PMP au ales sa mearga in lupta electorala de anul acesta in formula liberala”

10:41, 18.02.2024 - ”Liderii organizatiilor judetene Galati ai PNL si PMP au decis sa mearga sub aceeasi umbrela in cele 4 randuri de alegeri care vor avea loc pe parcursul anului 2024. Liderii PMP, Cristina Costandachi, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, alaturi de secretarul general Petrica Banciog,…


Ce parere ai despre aceasta stire?