Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moldovenii, demni de cartea recordurilor. Cine sunt cei care au intrat în Guiness Book

Publicat:

Cunoscutul cronicar spunea intr-o opera de-a sa ca „Nasc și la Moldova oameni". De acest lucru de convingem de fiecare data cand rasfoim „Cartea de Aur a Basarabiei și ". O antologie scrisa de Denis Roșca, ce include numele celor mai celebri conaționali de-ai noștri.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Dorin Recean indeamna moldovenii cu cetatenie europeana sa voteze pentru partidele ce sustin extinderea UE

18:00, 29.05.2024 - Premierul Dorin Recean a indemnat miercuri cetatenii Republicii Moldova care au si cetatenie europeana sa participe la alegerile europarlamentare ce vor avea loc in perioada 6-9 iunie curent, informeaza MOLDPRES, relateaza Agerpres.

Romania vrea sa intra in cartea recordurilor cu cea mai mare parada moto din lume

13:11, 29.05.2024 - Cea mai mare parada moto din lume se organizeaza pe 15 iunie in Argeș. Acțiunea va fi certificata de reprezentanții Guinness World Records. Parada se va desfașura sub sloganul „Hai sa ne facem auziți”, potrivit Mediafax.

Moldovenii, indemnați sa evite calatoriile in Israel: Unde puteți apela, in caz de urgența

10:41, 15.04.2024 - In legatura cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de calatorie, avand in vedere situația de securitate instabila din Israel. Astfel, MAE recomanda cetațenilor Republicii Moldova sa evite calatoriile neesențiale in aceasta țara.

Ironia lui Cirstoiu: 'O sa intru in cartea recordurilor ca primul candidat retras care caștiga alegerile'

20:11, 12.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a ironizat, vineri, pe pagina sa de socializare, scenariul retragerii candidaturii sale, afirmand ca va intra in cartea recordurilor ca „primul candidat retras care castiga alegerile”.

Sondaj: Moldovenii nu iși doresc deschiderea unei misiuni franceze permanente de aparare la Chișinau

06:00, 30.03.2024 - Moldovenii nu iși doresc deschiderea unei misiuni franceze permanente de aparare la Chișinau, mai mult decit atit aceștia cred ca aceasta ar putea duce la implicarea țarii Republicii Moldova intr-un conflict militar. Cel puțin asta arata rezultatele unui sondaj de opinie realizat in rindul cititorilor…

(studiu) Președintele ideal pentru moldoveni: Ce calitați trebuie sa aiba candidatul pentru a fi votat la toamna

12:05, 23.03.2024 - Moldovenii vor un președinte de țara care sa se preocupe mai mult de problemele cetațenilor sai și sa pledeze pentru relații bune nu doar cu Uniunea Europeana, dar și cu Federația Rusa. Portretul șefului de stat a fost realizat in baza rezultatelor unui sondaj IMAS din luna februarie, pe teritoriul…

(video) Dodon, catre moldovenii din diaspora: Voi ii trebuiți Maiei Sandu doar la alegeri, acolo, nu acasa. Sa votați și sa „nu niorlaiți”

18:20, 17.03.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, liderul PSRM, a venit cu o adresare catre moldovenii din diaspora, „care au votat masiv pentru actuala președinta a Republicii Moldova”. „Va place cum iși bate joc de voi astazi? Maia Sandu are nevoie de voi doar la alegeri și doar acolo unde sunteți, sa nu veniți acasa”,…

Noi acte de identitate pentru cetatenii Republicii Moldova

00:10, 07.03.2024 - Incepand cu anul 2025, in Republica Moldova va fi introdus un nou model european al cartii de identitate, care va inlocui, treptat, buletinele emise anterior. Astfel, cetatenii Republicii Moldova vor detine o Carte de identitate, iar cetatenii straini, apatrizii, refugiatii si beneficiarii de protectie…


Ce parere ai despre aceasta stire?