Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MOL lasă benzina și motorina pe locul doi și va produce dezinfectant. În ce țări se aplică noua strategie

Publicat:

Grupul petrolier maghiar MOL a anunțat ca una dintre fabricile sale va produce dezinfectanți lichizi, pentru a reduce raspandirea epidemiei de Covid-19. a anunțat ca fabrica MOL din vestul Ungariei va produce 50.000 de lichid sanitar pe zi. Cum se implica MOL in limitarea extinderii pandemiei Pana acum, fabrica era specializata in […] The post MOL lasa benzina și motorina pe locul doi și va produce dezinfectant. In ce țari se aplica noua strategie appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Se deschide o fabrica importanta - Un gigant al industriei va produce piese pentru avioane in Romania

08:56, 11.04.2024 - Grupul belgian Sonaca, un gigant in industria aerospațiala globala, a anunțat planuri pentru extinderea prezenței sale in Romania, cu o investiție semnificativa de 38 milioane de euro intr-o noua fabrica. Aceasta mișcare strategica urmeaza sa consolideze parteneriatul cu Airbus, prin susținerea noului…

Anunț uriaș facut de ministrul Mediului: Romania va produce mașini electrice, la Craiova

14:16, 19.03.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, marti, ca la fabrica Ford de la Craiova se va produce in curand primul autoturism electric. El a mentionat ca in Romania au fost cumparate, in 2016, 39 de masini electrice, iar in 20023 s-au achizitionat peste 11.000 de autoturisme electrice. ”In Romania,…

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

Creștere neașteptata a prețurilor la carburanți: Cat costa benzina și motorina acum

17:06, 10.02.2024 - Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scumpit din nou azi și benzina și motorina, dupa o perioada de o saptamana și jumatate.Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, a afișat pe data de 8 februarie 2024 un preț al benzinei standard de 6,87 lei/litru, in timp ce prețul…


Ce parere ai despre aceasta stire?