Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mituri despre căsătorie. Unele pot duce la destramarea ei

Publicat:

Nu te poti casatori cu cineva doar pentru ca ati petrecut mult timp impreuna, considera , coautor al cartii „ to Marry the : " ?". In opinia acesteia o astfel de credinta este reteta pentru dezastru.

„Multi oameni cu care am vorbit spun ca acest mit, mai mult decat orice altceva, ii tine int-o relatie care ar fi trebuit rupta cu mult timp in urma." O femeie pe care a intervievat-o s-a casatorit tocmai din cauza acestei credinte. Iata povestea ei:

„Nu este un barbat rau, insa nu il iubeam asa cum credeam eu ca ar trebui…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Ce spune Oana Ionița despre o noua casatorie dupa divorț. Ar mai imbraca sau nu vedeta rochia de mireasa: "Poate ca..." / VIDEO

21:30, 17.05.2024 - In cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent pentru Antena Stars, Oana Ionița a vorbit despre o noua casatorie dupa divorț. Aflata la un targ de nunți, imbracata in rochie de mireasa, vedeta a spus daca ar mai vrea sau nu sa ajuga din nou in fața altarului.

Alin Oprea, la 18 ani de la destramarea Talisman, despre Tavi Colen: „M-a injunghiat pe la spate” VIDEO

13:26, 15.05.2024 - In urma cu ani de zile, Alin Oprea și Tavi Colen formau o echipa redutabila, ca soliști ai trupei Talisman. Alin Oprea a dezvaluit, in exclusivitate pentru Click!, adevaratele motive care au dus la destramarea trupei.

Casatorie in aer liber – idei și sfaturi

15:11, 15.04.2024 - O nunta in natura reprezinta visul romantic al multor cupluri, oferind o simbioza perfecta intre sarbatoare și splendoarea naturala a mediului inconjurator. Aceste ceremonii se pot desfașura in diverse locații pitorești, fiecare avand un caracter unic și

Mituri despre AI

17:20, 02.04.2024 - In jurul inteligenței artificiale exista numeroase mituri și concepții greșite, care pot duce la o ințelegere eronata a capabilitaților și impactului sau asupra societații. AI actuala este departe de a avea conștiența sau intenții proprii.

SANATATEA NOASTRA Destramarea a trei mituri despre micul dejun prin intermediul investigațiilor științifice

09:46, 27.03.2024 - In anii ’60, micul dejun a fost proclamat „cea mai importanta masa a zilei”, cu referire la celebrele cuvinte ale nutriționistei americane Adelle Davis, care recomanda .... The post SANATATEA NOASTRA Destramarea a trei mituri despre micul dejun prin intermediul investigațiilor științifice first appeared…

Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna

08:35, 26.03.2024 - Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna Continue reading Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna at Tabu.

[BREAKFAST] „Grasimea Fericita” ataca barbații dupa casatorie. Rata de obezitate crește cu 2,5%

13:10, 01.03.2024 - Un fenomen numit „Grasime Fericita” ataca barbații dupa casatorie, arata mai multe studii efectuate in țarile occidentale. De ce fericirea asta ingrașa mai ales barbații? Shiwen Quan, de la Academia Chineza de Științe Sociale, spune ca fenomenul „grasime fericita” se intalnește peste tot in lume. Practic…


Ce parere ai despre aceasta stire?