Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 au divorțat în mod oficial. Ce a transmis fosta concurentă în mediul online

Publicat:

Miruna de la Mireasa a publicat recent in mediul online un mesaj care a confirmat faptul ca divorțul dintre ea și Cosmin s-a pronunțat. Dupa ce s-au separat, in prezent decizia lor a luat și o forma oficiala, iar cei doi nu mai sunt soț și soție in acte. Ce a transmis fosta concurenta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a postat Alexandru Sautner in mediul online, dupa eliminarea Iuliei Creanga de la Chefi la cuțite. Ce mesaj a transmis juratul

16:05, 09.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a facut o postare emoționanta pe contul de Instagram, dupa eliminarea Iuliei Creanga din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul a ramas cu doar trei concurenți in echipa.

Avertismentul Politiei Romane la ofertele inselatoare din mediul online: „Cand, la final, primesti doar apa pentru flori, inseamna ca ai fost… pacalit”

18:35, 08.04.2024 - Politia Romana transmis, luni, un avertisment cu privire la ofertele inselatoare de investitii din mediul online si recomanda verificarea cu atentie a companiilor si a anunturilor inainte de a investi.Poliția Romana recomanda romanilor sa verifice anunțurile de pe internet care indeamna la investiții."Fii…

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a aparut in mediul online cu ei doi

16:40, 12.03.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa au parte de momente inedite in Dubai, unde aceștia pare ca s-au stabilit. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au o relație frumoasa impreuna, cu care se mandresc constant.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Georgiana in online, la scurt timp dupa ce a plecat din competiție. Ce a transmis

11:55, 22.02.2024 - Plecarea Grorgianei a fost una neșteptata pentru fanii Mireasa. Tanara a fost nevoita sa paraseasca show-ul ca urmare a unei situații familiale. Dupa ce a ieșit din casa Mireasa, tanara a inceput sa fie activa pe rețelele sociale.

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.

Anunțul pe care Bogdana și Liviu de la Mireasa l-au facut in mediul online. Ce le-au transmis fanilor cu privire la casnicia lor

12:26, 12.02.2024 - In mediul online, cei doi foști concurenți ai emisiunii „Mireasa” au facut un anunț care a adus un val de emoție și bucurie printre fanii lor. Bogdana și Liviu au decis sa impartașeasca un moment special din relația lor, marcand implinirea a 5 luni de la inceputul casniciei lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?